search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 03:50
MENU CLOSE

Reunion για τους πρωταγωνιστές της ταινίας «Επιστροφή στο Μέλλον» (Photos)

09.03.2020 08:19
Reunion για τους πρωταγωνιστές της ταινίας «Επιστροφή στο Μέλλον» (Photos) - Media

 

Οι πρωταγωνιστές της κινηματογραφικής σειράς επιστημονικής φαντασίας “Back to the Future” (Επιστροφή στο Μέλλον) Μάικλ Τζ. Φοξ και Κρίστοφερ Λόιντ βρέθηκαν ξανά μαζί και φωτογραφήθηκαν, όπως αποκάλυψε ανάρτηση στο Instagram.

Οι ηθοποιοί της ταινίας του 1985 με θέμα ταξίδι στον χρόνο που είχε άλλες δύο συνέχειες, συναντήθηκαν σε φιλανθρωπικό τουρνουά πόκερ που διοργάνωσε ο Φοξ για τη στήριξη των ερευνών για το Πάρκινσον.

Στο Instagram ο Φοξ δημοσίευσε φωτογραφία του με τον Κρίστοφερ Λόιντ με τη λεζάντα: «Ρέστα με τον @mrchristopherlloyd στην @michaeljfoxorg βραδιά πόκερ».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

All in with @mrchristopherlloyd at @michaeljfoxorg Poker Night!

A post shared by Michael J Fox (@realmikejfox) on

Ο Κρίστοφερ Λόιντ, ο οποίος υποδύθηκε τον εκκεντρικό Ντοκ Μπράουν στην ταινία, δημοσίευσε μία άλλη φωτογραφία από την εκδήλωση αστειευόμενος για το διάσημο DeLorean όχημα της ταινίας «Επιστροφή στο Μέλλον».

«Πηγαίνοντας με 88 μίλια την ώρα για την βραδιά πόκερ του @michaeljfoxorg».

Η ταινία «Επιστροφή στο Μέλλον» σε σκηνοθεσία του Ρόμπερτ Ζεμέκις αφηγείται την ιστορία του Μάρτι ΜακΦλάι, μαθητή στην Καλιφόρνια τη δεκαετία του 1980, ο οποίος τυχαία ταξιδεύει πίσω στον χρόνο και συναντά τους γονείς του.

Ο Μάικλ Τζ. Φοξ διαγνώστηκε με Πάρκινσον το 1991 σε ηλικία μόλις 29 ετών και αργότερα ίδρυσε μία οργάνωση που ερευνά τη θεραπεία της ασθένειας.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Going 88mph for the @michaeljfoxorg Poker Night

A post shared by Christopher Lloyd (@mrchristopherlloyd) on

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:15