search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 21:46
MENU CLOSE

Αχτσιόγλου: Η ΝΔ αυξάνει κατά δεκάδες χιλιάδες τις απλήρωτες συντάξεις

09.03.2020 12:35
Αχτσιόγλου: Μη αναστρέψιμη η κατάσταση, αν η κυβέρνηση δεν χρηματοδοτήσει άμεσα την πραγματική οικονομία (Video) - Media

 

«Μία ακόμη έκθεση του Γραφείου Προϋπολογισμού του Κράτους στη Βουλή επιβεβαιώνει ότι η ΝΔ και ο κ. Βρούτσης αυξάνουν κατά δεκάδες χιλιάδες τις απλήρωτες συντάξεις», αναφέρει σε δήλωσή της η τομεάρχης Εργασίας του ΣΥΡΙΖΑ, Έφη Αχτσιόγλου.

Ειδικότερα αναφέρει πως «μόνο για το διάστημα Ιουνίου-Δεκεμβρίου 2019 είχαν αυξηθεί κατά 30.000 οι ληξιπρόθεσμες αιτήσεις για κύριες και επικουρικές συντάξεις».

Προσθέτει ότι «ο ίδιος ρυθμός συσσώρευσης εκκρεμοτήτων διατηρείται και τους πρώτους μήνες του 2020, σύμφωνα με την εικόνα από τις υπηρεσίες των ταμείων, με αποτέλεσμα πλέον η αύξηση των απλήρωτων συντάξεων επί διακυβέρνησης ΝΔ να προσεγγίζει τις 50.000».

Η κ. Αχτσιόγλου σχολιάζει ότι πρέπει «να καταλάβει κάποια στιγμή ο κ. Βρούτσης ότι τα προβλήματα που δημιουργεί είναι πολύ μεγαλύτερα από τις επικοινωνιακές φούσκες με τις οποίες μονίμως ασχολείται».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 21:46