search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 13:18
MENU CLOSE

Φορούσε περούκα και μαθητική στολή όταν επιτέθηκε σεξουαλικά σε μαθήτρια (Photos)

09.03.2020 13:48
Φορούσε περούκα και μαθητική στολή όταν επιτέθηκε σεξουαλικά σε μαθήτρια (Photos) - Media

 

Ένας άντρας ηλικίας 64 ετών φόρεσε περούκα και ντύθηκε σαν μαθητής πριν επιτεθεί σεξουαλικά σε ένα 14χρονο κορίτσι, στη Μ. Βρετανία.

Ο Μάικλ Γουίλσον μεταμφιέστηκε ως μαθητής του Σχολείου Headlands στο Μπριλινγκτον, όταν θώπευσε μια έφηβη στις 8 Ιανουαρίου του περασμένου έτους.

Τον 64χρονο εντόπισε αργότερα μέλος του προσωπικού, ενώ στεκόταν σε μια περιοχή έξω από τα όρια του πρώην σχολείου του φορώντας την ενδυμασία.

Όταν η αστυνομία ερεύνησε το σπίτι του στο Bridlington, την επόμενη μέρα της σύλληψής του βρήκαν σε ένα μυστικό δωμάτιο μια ιστορία που γράφτηκε από τον Γουίλσον με τον τίτλο «Η ζωή μου ως 13χρονος μαθητής».

Βρήκαν επίσης σακάκια με το σύμβολο διαφορετικών σχολείων και την ενδυμασία που φορούσε την ημέρα που επιτέθηκε σεξουαλικά στο θύμα του.

Η 14χρονη μαθήτρια τραυματίστηκε τόσο πολύ από την επίθεση που πήρε υπερβολική δόση ναρκωτικών δύο φορές.

Μάλιστα ο εισαγγελέας της υπόθεσης υποστήριξε ότι δύο μαθήτριες είδαν τον Γουίλσον να τις πλησιάζει το πρωί της 8ης Ιανουαρίου. «Ο κατηγορούμενος πλησίασε και χωρίς να ρωτήσει τίποτα, θώπευσε τον πισινό ενός κοριτσιού πριν πάει προς το σχολείο. Τον είδε μέλος του προσωπικού σε περιοχή κοντά στο σχολικό κτίριο σαφώς εκτός των ορίων. Το μέλος του προσωπικού πίστευε αρχικά ότι ήταν μαθητής, αλλά όταν πλησίασε πιο κοντά, παρατήρησε ότι δεν ήταν. Ο κατηγορούμενος είπε ότι ψάχνει κάποιον, αλλά αμέσως βγήκε από το δρόμο. Το μέλος του προσωπικού κατάφερε να τραβήξει μια φωτογραφία του», είπε.

Μετά τη σύλληψή του στις 9 Ιανουαρίου, οι αστυνομικοί ανακάλυψαν επίσης μια πλαστή ταυτότητα του σχολείου Headlands, η οποία περιείχε μια παλιά φωτογραφία του.

Ο Γουίλσον ομολόγησε την σεξουαλική επίθεση και εμφανίστηκε στις 6 Μαρτίου στο δικαστήριο. Καταδικάστηκε σε 12 μήνες φυλάκισης με αναστολή δύο ετών.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 13:18