search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 21:06
MENU CLOSE

Καρέ – καρέ η ώρα του σεισμού μέσα σε εκκλησία στην Πορτογαλία – Ο κόσμος εξαφανίστηκε σε κλάσματα δευτερολέπτου (Video)

09.03.2020 13:56
Καρέ - καρέ η ώρα του σεισμού μέσα σε εκκλησία στην Πορτογαλία - Ο κόσμος εξαφανίστηκε σε κλάσματα δευτερολέπτου (Video) - Media

 

Σε μια εκκλησία στην πόλη Σαο Βισέντε στη Μαδέρα της Πορτογαλίας πραγματοποιούνταν συναυλία μουσικών οργάνων και ο χώρος είχε γεμίσει ασφυκτικά. Λίγα λεπτά μετά τις 9.00 το βράδυ του Σαββάτου, χτύπησε ο σεισμός. Η ένταση του ήταν της τάξης των 5,2 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ αλλά ταρακούνησε δυνατά όλη την περιοχή της Μαδέρας.

Όπως φαίνεται και στο βίντεο με το που αρχίζει να κουνάει, οι άνθρωποι που καθόντουσαν στα έδρανα και παρακολουθούσαν τη συναυλία, φεύγουν μαζικά αλλά ευτυχώς συντεταγμένα και βγαίνουν από το κτίριο.

Πρόκειται για τον ισχυρότερο σεισμό που έπληξε τη Μαδέρα τα τελευταία 45 χρόνια.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 21:06