search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 00:39
MENU CLOSE

Έπιασε «κόψιμο» σκύλο κατά τη διάρκεια επιδείξεων και γέμισε το χώρο ακαθαρσίες (Photos)

09.03.2020 14:27
Φτώχεια και ανέχεια εν μέσω κορωνοϊού: Πίνει χυμένο γάλα στην άσφαλτο δίπλα σε σκυλιά (Video)  - Media

 

Η Μέισι είναι ένα υπέροχο μαλλιαρό Ντάτσχουντ το οποίο μόλις είχε αναδειχτεί νικήτρια σε επιδείξεις σκύλων στην Αγγλία. Ο κόσμος χειροκροτούσε ενώ η ιδιοκτήτρια της έκανε μαζί με το συμπαθέστατο σκυλάκι το «γύρο του θριάμβου».

Ξαφνικά η Μέισι, σταμάτησε, δεν προχωρούσε όσο και εάν την παρότρυνε η ιδιοκτήτρια της και όσο και εάν της σφύριζε. Το σκυλάκι το είχε πιάσει κόψιμο και είχε πάρει την κλασσική στάση των σκυλιών όταν κάνουν την ανάγκη τους. Γέμισε το χώρο επιδείξεων με τις ακαθαρσίες του.

Η επίδειξη μεταδίδονταν και σε απευθείας σύνδεση στην τηλεόραση και 11.000.000 τηλεθεατές είδαν το σκυλάκι να «ανακουφίζεται». Οι θεατές ξέσπασαν σε χειροκροτήματα και επευφημίες ενώ η αποσβολωμένη ιδιοκτήτρια του μετά το αρχικό σοκ, ακολουθούσε το σκυλάκι και μάζευε με μια σακούλα τα όσα είχε αφήσει στο γρασίδι.

Η ιδιοκτήτρια της έκανε και δηλώσεις αμέσως μετά και χαριτολογώντας είπε: «Τι άλλο θα μπορούσα να κάνω. Η Μέισι είναι πλέον μια βασίλισσα και μπορεί να κάνει ότι θέλει».

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 00:39