search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 13:14
MENU CLOSE

Έκτακτη σύσκεψη υπό τον Τσίπρα για τον κορωνοϊό

09.03.2020 14:36
Έκτακτη σύσκεψη υπό τον Τσίπρα για τον κορωνοϊό - Media

 

Έκτακτη σύσκεψη για τον κορωνοϊό συγκάλεσε το απόγευμα της Δευτέρας ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας με τη συμμετοχή αρμόδιων τομεαρχών και συνεργατών του.

Στόχος της σύσκεψης ήταν να εξεταστούν όλα τα δεδομένα και να προτείνουν συγκεκριμένη δέσμη μέτρων τόσο για τη δημόσια Υγεία όσο και για την οικονομία, ώστε να αμβλυνθούν οι επιπτώσεις της επιδημίας σε επιχειρήσεις, εργαζόμενους και συνολικά την αναπτυξιακή πορεία της χώρας.

Στη σύσκεψη μετείχαν ο τομεάρχης Υγείας Ανδρέας Ξανθός, Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος, Οικονομίας Νίκος Παππάς, Εργασίας Έφη Αχτσιόγλου, Προστασίας του Πολίτη Γιάννης Ραγκούσης, ο Γιάννης Δραγασάκης, η Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου , ο Νίκος Μπίστης και ο εκπρόσωπος Τύπου Αλέξης Χαρίτσης.

Υπενθυμίζεται ότι λόγω του κορωνοϊού, ο ΣΥΡΙΖΑ ανέβαλε συνεδριάσεις μαζικών οργάνων όπως η Κεντρική Επιτροπή Ανασυγκρότησης, ενώ κατόπιν σύστασης της ΠΓ αναβλήθηκε και το συνέδριο της Νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ που ήταν προγραμματισμένο για τις 5- 8 Μαρτίου.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 13:11