search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 03:16
MENU CLOSE

Γυναίκα 39 ετών: «Παντρεύτηκα στα 27 και έμεινα 12 χρόνια παρθένα – Δεν μπορούσα να κάνω σεξ – Πονούσα»

09.03.2020 15:46
Γυναίκα 39 ετών: «Παντρεύτηκα στα 27 και έμεινα 12 χρόνια παρθένα - Δεν μπορούσα να κάνω σεξ - Πονούσα»  - Media

 

Μια παράξενη γυναικολογική ασθένεια που έχει η 39χρονη Kendra Blair, της στέρησε το δικαίωμα στη σεξουαλική επαφή εδώ και 12 χρόνια με τον σύζυγο της. Η Kendra διαγνώστηκε με «vaginismus» μια κατάσταση κατά την οποία οι μύες και τα τοιχώματα του κόλπου σφίγγουν ανεξέλεγκτα κατά τη διαδικασία του σεξ και παθαίνουν σπασμούς κατά τη διάρκεια της διείσδυσης.

Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα η Kendra να μην μπορεί να διανοηθεί να κάνει σεξ με τον σύζυγο της αφού κάθε φορά που το προσπαθούσαν, εκείνη πονούσε φριχτά και πάθαινε σπασμούς.

Η ίδια όπως και η οικογένεια της ήταν βαθιά θρησκευόμενη και δεν είχε συνάψει προγαμιαίες σχέσεις πριν από το γάμο της.

«Την πρώτη νύχτα του γάμου μου προσπάθησα με τον άνδρα μου να κάνω έρωτα. Δεν είχα ξανακάνει μέχρι τότε γιατί προέρχομαι από μια βαθιά συντηρητική οικογένεια. Και όμως ούτε τότε μπόρεσα να κάνω. Ένιωθα αφόρητους πόνους» λέει η ίδια.

Η κοπέλα κόντευε να χάσει τα μυαλά της κάθε φορά που ο άνδρας της την άγγιζε εκείνη έσφιγγε τα πόδια και φώναζε «μην με ακουμπάς» Τελικά πήγε στο γυναικολόγο ο οποίος διέγνωσε την ασθένεια.

Δώδεκα ολόκληρα χρόνια πέρασαν η Kendra παρέμενε παρθένα και δεν μπορούσε να κάνει σεξ. Μέχρι που ένα πρωινό ο άνδρας της, της είπε να χωρίσουν. Η κοπέλα έπεσε σε κατάθλιψη μέχρι που κάποια στιγμή γνώρισε μέσω ίντερνετ έναν άνδρα ο οποίος της ξεκαθάρισε πως δεν τον ενδιαφέρει να κάνει σεξ μαζί της αλλά απλά να είναι ζευγάρι.

Σαν να χαλάρωσε, σαν να λύθηκε κάτι λέει η ίδια και μετά από κάποιες συναντήσεις, όταν έπεσαν στο κρεβάτι η φύση έφερε τα πράγματα στη θέση τους. Η Kendra είχε κάνει σεξ και είχε χάσει και την παρθενιά της.

Το ζευγάρι έκλεισε ήδη έναν χρόνο δεσμού  και παρά το γεγονός ότι το σεξ παραμένει ακόμη μια δύσκολη στιγμή (αφού ναι μεν έκανε σεξ αλλά o vaginisismus παραμένει) η Kendra με τον νέο της σύντροφο είναι σίγουροι ότι θα ξεπεράσουν όλα τα προβλήματα.

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:15