search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 20:48
MENU CLOSE

ΠΑΟΚ: Την Πέμπτη εκδικάζεται η έφεση – Τι δήλωσε ο Μπαλτάκος

09.03.2020 16:33
Τα συλλυπητήρια της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τον θάνατο του Σάββα Θεοδωρίδη - Media

 

Όπως ήταν αναμενόμενο, ΠΑΕ ΠΑΟΚ άσκησε έφεση εναντίον της απόφασης της Πειθαρχικής Επιτροπής της Super League που προβλέπει ποινή αφαίρεσης 7 βαθμών από το τρέχον πρωτάθλημα, με την εκδίκαση να ορίστηκε για την Πέμπτη 12 Μαρτίου. 

Όλα δείχνουν πως έφεση έχουν ασκήσει και όλες οι «εμπλεκόμενες» πλευρές στην υπόθεση (Ξάνθη, Ολυμπιακός, ΑΕΛ).

Στον ΠΑΟΚ εκτιμούν πως οι εφέτες θα μπουν στην ουσία της υπόθεσης, ενώ την ίδια ώρα, αναμένεται η απόφαση του Διοικητικού Εφετείου, σχετικά με την καταγγελία του Δικεφάλου για την ΕΕΑ.

Τι δήλωσε ο Μπαλτάκος

νομικός εκπρόσωπος του ΠΑΟΚ Τάκης Μπαλτάκος, σχολίασε την έφεση που κατέθεσε η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ μιλώντας στο Metropolis 95.5 επισημαίνοντας πως αν το δικαστήριο μπει στην ουσία της υπόθεσης, τότε ο ΠΑΟΚ θα δικαιωθεί και συμπληρώνοντας πως δεν γίνεται τρεις εφέτες να μην μπουν στην ουσία. 

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Κατατέθηκε η έφεση και πιστεύω ότι μέσα στην εβδομάδα θα βγει η απόφαση αν και δεν υπάρχει κάτι επίσημο. Πρέπει να υπάρξει τελεσίδικη απόφαση. Οι εφέτες της ΕΠΟ θα μπουν στην ουσία της υπόθεσης, δικάζουν τρεις εφέτες. Θα παρουσιάσουμε γνωμοδοτήσεις, αυτές οι γνωμοδοτήσεις έχουν βελτιωθεί και έχουν εξελιχθεί. Όλα αυτά βέβαια θα γίνουν στο υπόμνημα όχι στην έφεση. Είμαι αισιόδοξος για την υπόθεση και πολυϊδιοκτησία δεν υπάρχει. Αν μπει στην ουσία το δικαστήριο, θα δικαιωθεί ο ΠΑΟΚ. Οι εφέτες δεν επηρεάζονται, τα εφετεία ανατρέπουν αποφάσεις το έχουμε δει αρκετές φορές. Έχει σημασία το σκεπτικό του εφετείου, αν αναστείλει το διοικητικό εφετείο την απόφαση, τότε θα παγώσει».

Για τη συνέντευξη του Πανόπουλου, απάντησε: «Θα πρέπει να δικαστεί η Ξάνθη. Θα πρέπει το δικαστήριο να μπει στην ουσία, αυτό που λέμε και εμείς. Αλλά το ξαναλέω δεν υπάρχει πολυϊδιοκτησία με την κοινή λογική».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 20:48