search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 01:43
MENU CLOSE

Κόβει την ανάσα: Δίχρονο κορίτσι κρέμεται στο κενό από πενταώροφη πολυκατοικία (Video)

09.03.2020 17:55
Κοριτσάκι 6 χρονών έχασε το δρόμο καθώς επέστρεφε σπίτι της και πέθανε από το κρύο - Media

 

Το βίντεο κόβει την ανάσα. Το έχει τραβήξει κάποιος από το απέναντι διαμέρισμα και δείχνει ένα δίχρονο κοριτσάκι να έχει σφηνώσει στα κάγκελα του παραθύρου που εξείχαν και το κορμάκι του να κρέμεται στο κενό από το ύψος μιας πενταόροφης πολυκατοικίας.

Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά από την αστυνομία της πόλης Nanning στην Κίνα. Το κοριτσάκι ξύπνησε το πρωί και μέσα στο σπίτι δεν υπήρχε κανείς. Και οι δυο γονείς είχαν φύγει. Τότε εκείνο μπουσούλησε έφτασε στο ανοιχτό παράθυρο και βγήκε στο κενό. Ευτυχώς το παράθυρο είχε κάγκελα έτσι καθώς έπεσε το κορίτσι το κεφαλάκι του πιάστηκε ανάμεσα τους, σφήνωσε και τελικά δεν έπεσε. Έμεινε ΄τσι σφηνωμένο όμως να κλαίει.

Οι γείτονες άκουσαν το κλάμα και είδαν το παιδί στο κενό. Κάποιοι από αυτούς έτρεξαν στο διαμέρισμα και με συνοπτικές διαδικασίες έσπασαν την πόρτα και μπήκαν μέσα. Αμέσως έτρεξαν στο παράθυρο, έπιασαν το παιδί από το κεφάλι και τα πόδια, το απεγκλώβισαν και το τράβηξαν στην ασφάλεια του σπιτιού.

Εκείνη την ώρα επέστρεψε και η μητέρα του κοριτσιού η οποία μόλις αντιλήφθηκε τι είχε συμβεί σοκαρίστηκε. Κατάφερε μόνο να ψελλίσει πως ο σύζυγος της έφυγε για δουλειά και εκείνη πετάχτηκε μέχρι το φαρμακείο για να αγοράσει φάρμακα.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 01:37