search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 16:17
MENU CLOSE

Η Ντόλι Πάρτον θέλει δεύτερο… εξώφυλλο στο Playboy

09.03.2020 18:47
Η Ντόλι Πάρτον θέλει δεύτερο... εξώφυλλο στο Playboy - Media
 
H Ντόλι Πάρτον, η γνωστή τραγουδίστρια της κάντρι και ηθοποιός, η οποία έκλεισε τα 74 χρόνια της, «πέταξε το γάντι» στο γνωστό ανδρικό περιοδικό Playboy.
 
Μιλώντας στο 60 Minutes Australia, η γνωστή καλλιτέχνης ξεκαθάρισε ότι δεν σκοπεύει να αποσυρθεί από την ενεργό δράση.
 
Αντιθέτως δήλωσε ότι θα ήθελε να γίνει εξώφυλλο στο Playboy για τα επόμενα γενέθλιά της, λέγοντας ότι «θα είναι πολύ πλάκα, αλλά δεν ξέρω αν θα το δεχθούν».
Η Πάρτον είχε ποζάρει για το γνωστό περιοδικό για πρώτη φορά στην ηλικία των 32 ετών και αν το Playboy δεχθεί την πρόκληση θα σπάσει το ρεκόρ της Τζέιν Σίμουρ που είχε ποζάρει στα 67 της χρόνια.
 
Πάντως, πρέπει να σημειωθεί ότι η Πάρτον είχε αρνηθεί να κάνει γυμνή φωτογράφηση για το Playboy όταν έκανε το πρώτο της εξώφυλλο για το περιοδικό.n. Plus, Parton reckons she might still fit that same outfit from her 1978 cover: “My boobs are still the same!” she said.
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 16:16