search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 16:30
MENU CLOSE

Σπύρος Παπαδόπουλος: Η μάχη με τον καρκίνο και οι 36 δουλειές πριν την τηλεόραση (Video)

10.03.2020 07:23
«Μας λέει να κλειστούμε μέσα και αυτός γλεντάει» - Η απάντηση του Σπύρου Παπαδόπουλου - Media

 

Καλεσμένος του Νίκου Χατζηνικολάου στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω» ήταν το βράδυ της Δευτέρας ο Σπύρος Παπαδόπουλος, ο οποίος -μεταξύ άλλων- αναφέρθηκε στη δύσκολη περιπέτεια που πέρασε με την υγεία του κατά το παρελθόν. Ο ηθοποιός είπε ότι το αντιμετώπισε πιο ψύχραιμα απ’ ό,τι κι ο ίδιος θα περίμενε. Αρχικά, μίλησε στην κόρη του ώστε να είναι ενήμερη κι έπειτα το ξέχασε, συνεχίζοντας τη ζωή του.

«O καρκίνος τη δουλειά του και εγώ τη δική μου. Έχω δουλειές τώρα δεν μπορώ να ασχοληθώ» είπε ο γνωστός ηθοποιός, προσθέτοντας: «Δεν σοκαρίστηκα, όταν έμαθα για τον καρκίνο. Ο γιατρός μου το είπε λίγο χοντρά. “Αν δεν έχει διηθήσει την κάψα θα πας καλά, αν την έχει διηθήσει δύο τρεις μήνες το πολύ και έφυγες” έτσι μου το είπε. Είπα ΟΚ μέχρι εδώ ήτανε».

Επιπλέον, ο Σπύρος Παπαδόπουλος αποκάλυψε ότι είχε κάνει πολλές δουλειές πριν γίνει ηθοποιός και κατόπιν παρουσιαστής.

«Έχω αλλάξει 36 επαγγέλματα. Όταν δούλευα σε τρία εργοστάσια ή τρεις ταβέρνες τα μετράω σαν ένα. Μεταξύ άλλων, δούλεψα στην ταβέρνα “Νότης” στην Καλλιθέα και στο σινεμά “Λούσυ” στον Κορυδαλλό, όπου μοίραζα ποπ κορν για να έχω τη δυνατότητα να παρακολουθώ τις ταινίες.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 16:30