search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 17:57
MENU CLOSE

Αθηναΐς Νέγκα: Τα λόγια του Κανάκη που την έκαναν να ξεσπάσει σε κλάματα (Video)

10.03.2020 07:37
Αθηναΐς Νέγκα: Τα λόγια του Κανάκη που την έκαναν να ξεσπάσει σε κλάματα (Video) - Media

 

Καλεσμένος της Αθηναϊς Νέγκα στην εκπομπή «Nega Talk» ήταν ο Αντώνης Κανάκης το βράδυ της Δευτέρας, με το κλίμα να γίνεται ιδιαίτερα βαρύ στο πλατό όταν ο παρουσιαστής, μιλώντας για την απώλεια του πατέρα του, αναφέρθηκε και στον πατέρα της Αθηναϊδας, με την ίδια να μην αντέχει να συγκρατήσει τα δάκρυά της.

«Αισθάνεσαι ότι ο λόγος που έγινε βιβλίο αυτή η καταγραφή είναι επειδή ήθελες να μιλήσεις και σε άλλους ανθρώπους που έχουν χάσει τον μπαμπά τους; Εμένα μου έγραψες μια αφιέρωση και μου έλεγες “και για τον δικό σου τον μπαμπά”…», είπε η Αθηναϊς Νέγκα με τον Αντώνη Κανάκη να απαντά:

«Και βέβαια σου έγραψα μια αφιέρωση γιατί όλοι γνωρίζουμε την ιστορία σου. Ο Χρήστος ήταν αγαπημένος άνθρωπος…», είπε ο Αντώνης Κανάκης με την Αθηναϊδα Νέγκα να ξεσπά σε κλάματα και τον Αντώνη Κανάκη να συνεχίζει:

«Και μπορώ να σε “διαλύσω” ακόμα περισσότερο γιατί όταν διάβαζα την ιστορία του πατέρα σου…», είπε ο Αντώνης Κανάκης με την Αθηναϊδα Νέγκα να του απαντάει με δάκρυα στα μάτια: «Μην το κάνεις αυτό, λυπήσου με».

«Σου έγραψα αυτή την αφιέρωση στο βιβλίο ακριβώς γιατί γνωρίζω την ιστορία σου και γιατί και η δική σου ιστορία με είχε αγγίξει πάρα πολύ», κατέληξε ο παρουσιαστής.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 17:57