search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 22:04
MENU CLOSE

Κορωνοϊός: «Χτύπησε» και τους swingers – Ακυρώθηκε το ταξίδι τους στην Κρήτη (Video)

10.03.2020 08:33
Κορωνοϊός: «Χτύπησε» και τους swingers - Ακυρώθηκε το ταξίδι τους στην Κρήτη (Video) - Media

 

«Ακύρωσαν οι swingers που έρχονταν τα τελευταία χρόνια στην Κρήτη, ήταν 400 έως 500 άτομα, θα έρχονταν τον Μάιο. Αλλά ακύρωσαν λόγω του κορωνοϊού» δήλωσε ο Μιχάλης Βλατάκης, Πρόεδρος Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Πρακτόρων Κρήτης, μιλώντας στο Μega.

«Έχουμε συντριπτική ανάσχεση των νέων κρατήσεων. Ήταν μεγάλη στην προηγούμενη επικοινωνία μας, τώρα έχει γίνει τεράστια. Άρχισαν οι ακυρώσεις για τη σεζόν ενώ είχαμε μέχρι τώρα ακυρώσεις για τους δύο πρώτους μήνες» πρόσθεσε.

«Είστε οι πρώτοι που το μαθαίνετε ότι δεν θα έρθουν οι Swingers, πήγαιναν σε ένα ξενοδοχείο στην Σταλίδα. Δεν θα πάνε αλλού, δεν θα ξανάρθουν για όλη τη χρονιά. Επειδή ανταλλάσσουν τα υγρά τους, όχι. Είμαι ωμός αλλά πρέπει να το ελαφρύνουμε… Υπάρχει τόση κατάθλιψη με όλα αυτά».

 

Τα ελληνικά νησιά αποτελούν τα τελευταία χρόνια τον πιο ερωτικό προορισμό για εκατοντάδες swingers από όλα τα μήκη και πλάτη της Γης.

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 22:04