search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 04:28
MENU CLOSE

Ολυμπιακός-Γουλβς: Δωρεάν μέσω του καναλιού της COSMOTE TV στο Youtube

10.03.2020 09:39
Ολυμπιακός-Γουλβς: Δωρεάν μέσω του καναλιού της COSMOTE TV στο Youtube - Media

 

Όπως ανακοινώθηκε και επίσημα χθες από την UEFA, η επικείμενη σπουδαία αναμέτρηση μεταξύ του Ολυμπιακού και της Γουλβς (12/03, 22:00) θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών, λόγω της έξαρσης των κρουσμάτων του κορωνοϊού και στην Ελλάδα.

Όπως γράφει το sport24, οι φίλοι του Ολυμπιακού δεν θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά την ομάδα τους, αλλά όπως αποκάλυψε ο Γιώργος Θαναηλάκης στην εκπομπή «Πνίξτε τον φουνταριστό» του Sport24 Radio 103,3, η COSMOTE TV κατανοώντας την κρισιμότητα τόσο της κατάστασης όσο και του αγώνα, αποφάσισε να τον δείξει δωρεάν μέσω του καναλιού της στο Youtube.

Περισσότερες λεπτομέρειες θα γίνουν γνωστές μέσα από την ανακοίνωση που θα εκδώσει ίσως κι εντός της ημέρας το συνδρομητικό κανάλι, ενώ για τους συνδρομητές της COSMOTE TV το παιχνίδι θα μεταδοθεί ούτως ή άλλως στο COSMOTE SPORT 2 HD.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:15