search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 14:24
MENU CLOSE

Ο σκύλος ήρωας που κάνει τους Κινέζους να δακρύζουν – Τραυματισμένος έσωσε 6 επιζώντες από το ξενοδοχείο που κατέρρευσε (Video)

10.03.2020 17:27
Ο σκύλος ήρωας που κάνει τους Κινέζους να δακρύζουν - Τραυματισμένος έσωσε 6 επιζώντες από το ξενοδοχείο που κατέρρευσε (Video) - Media

 

Αυτή τη στιγμή ο Νο 1 ήρωας σε ολόκληρη την Κίνα είναι ο Bei-Bei ένα Springer Spaniel. Πρόκειται για έναν σκύλο διασώστη ο οποίος μέσα στα χαλάσματα έσωσε 6 ανθρώπους που είχαν εγκλωβιστεί στο ξενοδοχείο που έπεσε. Και παρά το γεγονός ότι τα σίδερα, τα γυαλιά και άλλα αιχμηρά αντικείμενα μέσα στα μπάζα έκαναν και τα 4 πόδια του γεμάτα πληγές και τον τραυμάτισαν, εκείνος συνέχιζε να ψάχνει.

 

Ο Bei-Bei είναι σκύλος που χρησιμοποίησαν τα σωστικά συνεργεία που έψαχναν επιζώντες όταν έπεσε το ξενοδοχείο που στέγαζε ανθρώπους που είχαν μπει σε καραντίνα για τον κορωνοϊο. Έφτασε από τους πρώτους και έπεσε με τα μούτρα στη δουλειά. Επί 72 ώρες δίχως σταματημό το σκυλί μύριζε και έσκαβε στα χαλάσματα. Τα πόδια του είχαν γίνει μια πληγή αλλά εκείνο συνέχιζε. Μέχρι που έσωσε 6 ανθρώπους. Λίγο πριν σωριαστεί από την κούραση και από του πόνους το πήραν οι διασώστες και του πρόσφεραν τις πρώτες βοήθειες ενώ περιέθαλψαν και τα πληγωμένα του πόδια.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 14:23