search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 10:16
MENU CLOSE

Κορωνοϊός: Αρνητικά τα πρώτα δείγματα στους παίκτες του Ολυμπιακού

10.03.2020 18:10
Κορωνοϊός: Αρνητικά τα πρώτα δείγματα στους παίκτες του Ολυμπιακού - Media

 

«Θύμα» του κορωνοϊού έπεσε ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, όπως ανακοίνωσε μέσω του λογαριασμού του στο Facebook και αμέσως σήμανε συναγερμός στον Πειραιά.

Ο Πέδρο Μαρτίνς έκανε γνωστό πως όλοι οι άνθρωποι του Ολυμπιακού θα δώσουν δείγματα για το αν είναι θετικοί στον ιό με τα πρώτα αποτελέσματα να είναι αρνητικά από τις εξετάσεις που γίνονται σε παίκτες και τεχνικό επιτελείο στου Ρέντη.

Η ομάδα και το επιτελείο θα μείνει στο προπονητικό κέντρο της ομάδας μέχρι να βγουν όλα τα αποτελέσματα για προληπτικούς λόγους, ενώ αναμένεται και επίσημη ανακοίνωση από την ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Μέχρι στιγμής δεν προκύπτει κάποιο κρούσμα, ούτε από τους δειγματοληπτικούς ελέγχους συγγενών, φίλων και συνεργατών του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Όλοι οι άνθρωποι του οικογενειακού, φιλικού και επαγγελματικού περιβάλλοντος του ισχυρού άνδρα του Ολυμπιακού υποβλήθηκαν σε εξετάσεις για τον COVID-19 και είναι αρνητικά.

Η τελευταία φορά που ο Βαγγέλης Μαρινάκης βρέθηκε με τους ποδοσφαιριστές και τους ανθρώπους του Ολυμπιακού, ήταν στις 27 Φεβρουαρίου μετά την αναμέτρηση με την Άρσεναλ στο Λονδίνο για τους «16» του Europa League.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 10:15