search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 08:33
MENU CLOSE

Φρίκη στην Κύπρο: Βρήκαν νεκρά έμβρυα πεταμένα σε κιβώτια στο Νοσοκομείο Λεμεσού

11.03.2020 08:54
Φρίκη στην Κύπρο: Βρήκαν νεκρά έμβρυα πεταμένα σε κιβώτια στο Νοσοκομείο Λεμεσού - Media

 

Σοκάρουν οι πληροφορίες για τις σορούς δυο βρεφών σε ιατρικά απόβλητα που εντοπίστηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού στην Κύπρο.

Όπως μετέδωσε ο ανταποκριτής του ΣΙΓΜΑ στη Λεμεσό Λουκάς Σπαθάρης το βράδυ της Τρίτης 10 Μαρτίου, μάρτυρας του αποτρόπαιου ευρήματος ήταν υπάλληλος εταιρείας που μετέφερε σακούλες με απόβλητα.

Ο υπάλληλος σύμφωνα με το ρεπορτάζ εντόπισε μια κίτρινη σακούλα πάνω στην οποία αναγραφόταν με στυλό «αγόρι / κορίτσι». Μέσα στη σακούλα βρίσκονταν δυο κιβώτια με ένα χαρτί που έγραφε, «εμείς οι γονείς δεν ενδιαφερόμαστε να διαχειριστούμε τα νεκρά έμβρυα και θα τα διαχειριστεί το Νοσοκομείο».

Στο χαρτί αναγραφόταν η ημερομηνία θανάτου των δυο βρεφών: Ιούνιος 2019 το ένα και Δεκέμβριος 2019 το άλλο. Τα χαρτιά έφεραν υπογραφές, ενδεχομένως των γονιών των παιδιών αλλά και άλλες, προφανώς μαρτύρων, όπως συμπληρώνει ο δημοσιογράφος του ΣΙΓΜΑ.

Πρόκειται για έμβρυα βάρους 3.200 το ένα και 3.100 το άλλο.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 08:27