search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 09:04
MENU CLOSE

Ο Βελόπουλος στην αντεπίθεση για το φάρμακο του κορωνοϊού που πουλούσε – «Η μόνη οδός είναι τα δικαστήρια»

11.03.2020 09:23
Ο Βελόπουλος στην αντεπίθεση για το φάρμακο του κορωνοϊού που πουλούσε - «Η μόνη οδός είναι τα δικαστήρια» - Media

 

Ακόμη και με μηνύσεις και αγωγές απειλεί ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης καθώς υποστηρίζει ότι τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης λασπολογούν εναντίον του στην περίπτωση της πώλησης του «Βυζαντινόν» για τον κορωνοϊό. 

Συγκεκριμένα έγραψε: «Έκανα υπομονή με όλη αυτήν την λάσπη περι κορωνοίου και περί “φαρμάκου” αλλά στο Όπεν οι υπάλληλοι του Σαββίδη ξεπέρασαν το όρια! Ουδέποτε είπα ότι είναι φάρμακο που γιατρεύει όπως ψευδώς και συκοφαντικά ανέφερε το κανάλι!Η μόνη οδός είναι τα δικαστήρια!Μήνυση,αγωγή».

Υπενθυμίζεται ότι ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης τις προηγούμενες μέρες πολούσε μία κρέμα η οποία «προστατεύει από τον Κορωνοϊό». 

«Ο κορωναϊός είναι ένα θέμα. Με την Βυζαντινόν, αποτρέπετε κάθε μικρόβια από τα χέρια σας. Είναι φυσικό, φόρμουλα με βότανα μέσα. Μία επάλειψη θα κάνετε το πρωί, μία το μεσημέρι και μία το βράδυ. Μετά κάνετε 17 χειραψίες. Έχει μέσα ένα κοκτέιλ ουσιών. Ούτε να φοβάσαι τον κορωναϊό. Ούτε τίποτα. Έχει από τα λίγα βότανα που είναι δυσεύρετα. Ούτε κορωναϊό, ούτε να φοβάστε ιώσεις, ούτε να φοβάστε τίποτα», λέει ο Κυριάκος Βελόπουλος μέσα από την εκπομπή του. 

«Δεν υπάρχει καλύτερο προϊόν από αυτό εδώ. Αντιβακτυριακό για κορωναϊούς και λοιπά και δε φοβάσαι τίποτα», έλεγε. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 09:02