search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 18:56
MENU CLOSE

Θύμα… φάρσας ο Πρίγκιπας Χάρι: Η «επίθεση» στον Τραμπ και η αποκάλυψη για το Megxit

11.03.2020 09:35
Θύμα… φάρσας ο Πρίγκιπας Χάρι: Η «επίθεση» στον Τραμπ και η αποκάλυψη για το Megxit  - Media

 

Θύμα Ρώσων φαρσέρ φαίνεται ότι έπεσε ο Πρίγκιπας Χάρι, μιλώντας για τις δυσκολίες του Megxit αλλά και για πολλά άλλα σοβαρά ζητήματα σε μια… Γκρέτα Τούνμπεργκ – «μαϊμού» και σε κάποιον που παρίστανε τον πατέρα της.

Σύμφωνα με την Daily Mail, Ρώσοι φαρσέρ τηλεφώνησαν στον Δούκα του Σάσεξ δύο φορές, μάλιστα, (την παραμονή της Πρωτοχρονιάς και στις 22 Ιανουαρίου) λέγοντας ψέματα για την ταυτότητά τους, προκειμένου να του αποσπάσουν… αποκαλύψεις και δηλώσεις.

Στα τηλεφωνήματα αυτά, ο Δούκας του Σάσεξ είπε ότι, μαζί με την Μέγκαν Μαρκλ, λειτουργούν τελείως ανεξάρτητα από την Βασιλική Οικογένεια, και ότι επέλεξε να αποσυρθεί από τα βασιλικά του καθήκοντα προκειμένου να προστατεύσει τον γιο του.

Κατά τη διάρκεια αυτών των δύο συνομιλιών, o Χάρι μίλησε για πολλά άλλα ζητήματα, όπως ο Ντόναλντ Τραμπ, ο πρίγκιπας Άντριου και η κλιματική αλλαγή.

«Ο γάμος με έναν πρίγκιπα ή μία πριγκίπισσα δεν είναι κάτι τόσο υπέροχο όσο φαντάζεται ο κόσμος» φέρεται να είπε ο Χάρι, επισημαίνοντας ότι η θητεία του στον στρατό τον έκανε «περισσότερο νορμάλ απ’ όσο θα ήθελαν να πιστέψουν οι δικοί του».

Μιλώντας για τον Ντόναλντ Τραμπ, ο Δούκας του Σάσεξ ανέφερε ότι έχει «χέρια βαμμένα με αίμα» λόγω της πολιτικής του στα περιβαλλοντικά ζητήματα, ενώ χαρακτήρισε «προβληματικό» το βρετανικό πολιτικό σύστημα

Σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα, οι δύο Ρώσοι που βρίσκονται πίσω από τη φάρσα, ονομάζονται Βλαντιμίρ Κουζνετσόφ και Αλεξέι Στολιάροφ. Στο στόχαστρό τους έχουν βρεθεί πολλές γνωστές προσωπικότητες, κατά το παρελθόν, συμπεριλαμβανομένων των Έλτον Τζον, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και Μπέρνι Σάντερς. Οι φαρσέρ δημοσίευσαν online το υλικό της καταγραφής.

Επιπλέον, είπε ότι στον κόσμο κάνουν κουμάντο «μερικοί πολύ άρρωστοι άνθρωποι», ενώ επέμεινε ότι τόσο ο ίδιος όσο και η σύζυγός του δεν έχουν καμία σχέση με τον θείο του, τον Πρίγκιπα Άντριου, που εμπλέκεται σε πλήθος σκανδάλων.

Τέλος, απέκρουσε τις επικρίσεις για τα συχνά ταξίδια του ίδιου και της συζύγου του με αεροπλάνο, λέγοντας ότι πετάτε πολύ πιο σπάνια από άλλους που ταξιδεύουν αεροπορικά ακόμα και για μια απόδραση Σαββατοκύριακου.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 18:56