search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 08:28
MENU CLOSE

Ξεκάθαρο μήνυμα Χετάφε σε UEFA: «Δεν πάμε στο Μιλάνο να παίξουμε, αποκλείστε μας»!

11.03.2020 10:14
Ξεκάθαρο μήνυμα Χετάφε σε UEFA: «Δεν πάμε στο Μιλάνο να παίξουμε, αποκλείστε μας»! - Media

 

Η Χετάφε εντυπωσιάζει με την εκπληκτική παρουσία της τόσο στην ισπανική La Liga όσο και στο Europa League, όπου έχει φτάσει μέχρι τους «16».

Παρ’ όλα αυτά, οι ιθύνοντες της ισπανικής ομάδας δεν διστάζουν να δηλώσουν ότι αδιαφορούν αν θα αποκλειστούν από την UEFA καθώς έχουν λάβει την απόφαση να μην ταξιδέψει η ομάδα στο Μιλάνο για τον πρώτο αγώνα με την Ιντερ στο «Τζουζέπε Μεάτσα» λόγω κορωνοϊού.

Ο πρόεδρος της Χετάφερ Ανχελ Τόρες, τόνισε σε δηλώσεις του ότι η Χετάφε δεν θα μεταθεί στο Μιλάνο, ακόμα και αν αυτό σημαίνει τον αποκλεισμό της. 

«Αν χάσουμε τον αγώνα στα χαρτιά θα το αποδεχθούμε, αλλά η Χετάφε δεν θα ταξιδέψει στην Ιταλία. Δεν είμαι αυτός που θα αναλάβει οποιονδήποτε κίνδυνο όσον αφορά την ομάδα και τα μέλη της αποστολής. Ζητάμε από την UEFA να ακυρωθεί ο αγώνας ή να βρεθεί μία άλλη λύση» ανέφερε χαρακτηριστικά. 

Υπενθυμίζεται ότι και ο αγώνας της Πέμπτης μεταξύ Ολυμπιακού-Γουλβς θα διεξαχθεί κανονικά μετά από σχετική απόφαση της UEFA, παρά το αίτημα αναβολής από την πλευρά της αγγλικής ομάδας μετά την ανακοίνωση του Βαγγέλη Μαρινάκη ότι προσβλήθηκε από τον κορωνοϊό.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 08:27