search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 21:19
MENU CLOSE

Βόλος: Κατήγγειλε βιασμό και μετά το πήρε πίσω, ζητώντας συγγνώμη…

11.03.2020 10:32
Βόλος: Κατήγγειλε βιασμό και μετά το πήρε πίσω, ζητώντας συγγνώμη... - Media

 

Η γνωριμία μέσω facebook ενός ζευγαριού από τον Βόλο και η συνάντησή του κατέληξε σε καταγγελία για βιασμό, η οποία όμως αποδείχτηκε ένα μεγάλο… ψέμα. Όλα άρχισαν από τη συνάντηση που αποφάσισαν να κάνουν μια 40χρονη και ένας 45χρονος, ύστερα από συνομιλίες που είχαν μέσω facebook.

Το ραντεβού κανονίστηκε για τις 14 του περασμένου Δεκεμβρίου σε καφετέρια της Πορταριάς Πηλίου και οι εξελίξεις ήταν ραγδαίες, αφού τρεις μέρες αργότερα η 40χρονη εμφανίστηκε στην Ασφάλεια Βόλου και κατήγγειλε ότι μετά τον καφέ που ήπιαν, ο 45χρονος την οδήγησε σε ερημική περιοχή στον λόφο της Γορίτσας και τη βίασε. Μάλιστα, υπέβαλε μήνυση σε βάρος του. Οι αστυνομικοί, προσήγαγαν τον φερόμενο ως βιαστή, ενώ δόθηκε εντολή για ιατροδικαστική εξέταση της γυναίκας.

Σε σύγχυση

Λίγες ημέρες αργότερα και ενώ τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης δεν ανέφεραν το παραμικρό για ίχνη βιασμού, η γυναίκα εμφανίστηκε εκ νέου στην Αστυνομία, όπου εξήγησε ότι όσα κατήγγειλε δεν είχαν συμβεί ούτε κατά διάνοια και ότι τα είπε επειδή βρισκόταν σε σύγχυση.

Η Εισαγγελία Βόλου απέρριψε τη μήνυση και διέταξε την αρχειοθέτηση της υπόθεσης, ενώ επέβαλε στη 40χρονη την καταβολή του ποσού των 80 ευρώ ως δικαστικά έξοδα, κρίνοντας ότι είχε δόλο.

Η ίδια ζήτησε συγγνώμη από την αστυνομία και την Εισαγγελία για την Εισαγγελία για την αναστάτωση που προκάλεσε, καθώς η ψεύτικη καταγγελία της θα έστελνε στο εδώλιο έναν αθώο, εκτός από τον διασυρμό που θα του προκαλούσε.

Πηγή: Espresso 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 21:16