search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 14:07
MENU CLOSE

Νεκρή μέσα στο αυτοκίνητό της βρέθηκε η πρώην σύντροφος του θρυλικού μποξέρ Φλόιντ Μεϊγουέδερ

11.03.2020 14:50
Νεκρή μέσα στο αυτοκίνητό της βρέθηκε η πρώην σύντροφος του θρυλικού μποξέρ Φλόιντ Μεϊγουέδερ - Media

 

Νεκρή μέσα στο αυτοκίνητό της βρέθηκε η πρώην σύντροφος του θρυλικού μποξέρ Φλόιντ Μεϊγουέδερ Τζούνιορ και μητέρα τριών παιδιών του, Τζόσι Χάρις.

Η 40χρονη επίδοξη ηθοποιός εντοπίστηκε στη Βαλένθια της Καλιφόρνια από τις αστυνομικές αρχές το βράδυ της Δευτέρας.

Διαπιστώθηκε ότι ήταν νεκρή και η αστυνομία δεν θεωρεί περίεργες τις συνθήκες θανάτου της.

Τα τρία μικρά παιδιά του Μεϊγουέδερ λέγονται Κόρον, Ζίον, Σαμαρί και Ζιράχ.

Ο Μεϊγουέδερ, που έχει αποκτήσει και τέταρτο παιδί με μια άλλη γυναίκα, καταδικάστηκε για επίθεση κατά τις Χάρις το 2012 και έκτισε την ποινή φυλάκισης δύο μηνών.

Ο ίδιος ομολόγησε την ενοχή του για την επίθεση στην πρώην σύντροφό του, ενώ δύο από τα παιδιά του ήταν μπροστά στο περιστατικό τον Σεπτέμβριο του 2010.

Ο πυγμάχος δήλωσε αργότερα: «Μήπως συγκρατούσα μια γυναίκα που έκανε χρήση ναρκωτικών; Ναι, το έκανα. Αν λοιπόν λένε ότι πρόκειται για ενδοοικογενειακή βία, τότε ξέρετε τι; Είμαι ένοχος. Είμαι ένοχος που περιόρισα κάποιον».

Σε μια συνέντευξη του 2014 με την USA Today, η Χάρις είπε: «(Σημαίνει ότι) Δεν χρειάζεται να πάρω ένα Xanax προτού έρθει, αλλιώς θα ιδρώνω πανικόβλητη. Για κάποιο λόγο εξακολουθώ να αισθάνομαι άγχος όταν ξέρω ότι έρχεται. Δεν έχω ιδέα γιατί, αλλά πραγματικά γίνομαι αγχώδεις όταν ξέρω ότι πρέπει να είμαι κοντά του».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 14:03