search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:09
MENU CLOSE

Ακυρώθηκε συνέδριο για τον κορωνοϊό λόγω… κορωνοϊού

11.03.2020 15:04
Ακυρώθηκε συνέδριο για τον κορωνοϊό λόγω... κορωνοϊού - Media

 

Η εξάπλωση του κορωνοϊού ήταν ο λόγος της ακύρωσης ενός συνεδρίου με το ίδιο ακριβώς θέμα, τον κορωνοϊό, το οποίο επρόκειτο να πραγματοποιηθεί την Παρασκευή, στη Νέα Υόρκη.

Συγκεκριμένα όπως αναφέρει το Bloomberg, το Συμβούλιο Εξωτερικών Σχέσεων προχώρησε στην ακύρωση του συνεδρίου με τίτλο «Doing Business Under Coronavirus».

Αντίστοιχα το Συμβούλιο Εξωτερικών Σχέσεων έχει ήδη προχωρήσει στην ακύρωση κι άλλων συνεδρίων που ήταν προγραμματισμένα από τις 11 Μαρτίου έως τις 3 Απριλίου. Οι ακυρώσεις αυτές έρχονται να προστεθούν στον μακρύ κατάλογο με τις εκδηλώσεις που έχουν ήδη έχει αναβληθεί ή ματαιωθεί στη Νέα Υόρκη.

Σε όλες τις ΗΠΑ, η εξάπλωση του κορωνοϊού έχει προκαλέσει μέχρι στιγμής την καταργήσει περισσότερων από 50 εταιρικών εκδηλώσεων, στις οποίες, σύμφωνα με το Bloomberg, επρόκειτο να παραβρεθούν 1 εκατ. άνθρωποι.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:06