search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 13:33
MENU CLOSE

Στην Ιταλία οι ήρωες είναι οι γιατροί και οι νοσοκόμες – Εργάζονται ακατάπαυστα και η μάσκα τους αφήνει σημάδια στο πρόσωπο (Photos)

11.03.2020 15:47
Στην Ιταλία οι ήρωες είναι οι γιατροί και οι νοσοκόμες - Εργάζονται ακατάπαυστα και η μάσκα τους αφήνει σημάδια στο πρόσωπο (Photos) - Media

 

Οι εικόνες που έρχονται μέσα από τα νοσοκομεία της Ιταλίας, είναι αποκαρδιωτικές.

Δεκάδες άνθρωποι που νοσούν με κορωνοϊό και δίνουν μάχη για τη ζωή τους και οι γιατροί και οι νοσοκόμες, φρουροί άγρυπνοι πάνω από το προσκεφάλι τους να δίνουν και εκείνοι τη δική τους μάχη με το χρόνο.

Έναν χρόνο που είναι αδυσώπητος.

Οι νοσοκόμες δεν κοιμούνται καθόλου και δουλεύουν πολλά 24ωρα συνεχόμενα.

Δεν προλαβαίνουν ούτε τις μάσκες τους να βγάλουν όπως η Alessia Bonari από το νοσοκομείο του Μιλάνο, το πρόσωπο της οποίας χαράχτηκε και σε κάποια σημεία παρουσίασε και μώλωπες από τη μάσκα που φορούσε τόσες μέρες.

Μια άλλη νοσοκόμα  η Elena Pagliarini από το νοσοκομείο της Κρεμόνα έπεσε σχεδόν αναίσθητη από την κούραση και την αυπνία επάνω στο πληκτρολόγιο του κομπιούτερ της.

Στην Ιταλία που έχει μπει σε καραντίνα ο κορωνοϊός καλπάζει.

Ήδη έχουν πεθάνει 631 άνθρωποι ενώ έχουν νοσήσει περισσότεροι από 10.000 άνθρωποι

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 13:32