28/01/2021 08:12:52

Στην Ιταλία οι ήρωες είναι οι γιατροί και οι νοσοκόμες - Εργάζονται ακατάπαυστα και η μάσκα τους αφήνει σημάδια στο πρόσωπο (Photos)

Στην Ιταλία οι ήρωες είναι οι γιατροί και οι νοσοκόμες - Εργάζονται ακατάπαυστα και η μάσκα τους αφήνει σημάδια στο πρόσωπο (Photos) - Media

 

Οι εικόνες που έρχονται μέσα από τα νοσοκομεία της Ιταλίας, είναι αποκαρδιωτικές.

Δεκάδες άνθρωποι που νοσούν με κορωνοϊό και δίνουν μάχη για τη ζωή τους και οι γιατροί και οι νοσοκόμες, φρουροί άγρυπνοι πάνω από το προσκεφάλι τους να δίνουν και εκείνοι τη δική τους μάχη με το χρόνο.

Έναν χρόνο που είναι αδυσώπητος.

Οι νοσοκόμες δεν κοιμούνται καθόλου και δουλεύουν πολλά 24ωρα συνεχόμενα.

Δεν προλαβαίνουν ούτε τις μάσκες τους να βγάλουν όπως η Alessia Bonari από το νοσοκομείο του Μιλάνο, το πρόσωπο της οποίας χαράχτηκε και σε κάποια σημεία παρουσίασε και μώλωπες από τη μάσκα που φορούσε τόσες μέρες.

Μια άλλη νοσοκόμα  η Elena Pagliarini από το νοσοκομείο της Κρεμόνα έπεσε σχεδόν αναίσθητη από την κούραση και την αυπνία επάνω στο πληκτρολόγιο του κομπιούτερ της.

Στην Ιταλία που έχει μπει σε καραντίνα ο κορωνοϊός καλπάζει.

Ήδη έχουν πεθάνει 631 άνθρωποι ενώ έχουν νοσήσει περισσότεροι από 10.000 άνθρωποι

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.