search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 10:50
MENU CLOSE

Κορωνοϊός: Πρώτο επιβεβαιωμένο κρούσμα στην Ομοσπονδιακή Βουλή της Γερμανίας

11.03.2020 19:52
Κορωνοϊός: Πρώτο επιβεβαιωμένο κρούσμα στην Ομοσπονδιακή Βουλή της Γερμανίας - Media

 

Ο πολιτικός του Φιλελεύθερου κόμματος (FDP) Χάγκεν Ράινχολντ είναι το πρώτο μέλος της Ομοσπονδιακής Βουλής, ο οποίος ασθένησε από τον Covid-19. «Πληροφορήθηκα το θετικό αποτέλεσμα του τεστ από τη γιατρό της Βουλής αργά το απόγευμα της Τετάρτης. Τα πρώτα συμπτώματα εμφανίστηκαν μετά από διακοπές σκι που έκανα στην Αυστρία», είπε ο Ράινχολτ σε συνέντευξή του στις εφημερίδες του Δικτύου Συντακτών της Γερμανίας (“Redaktionsnetzwerk Deutschland / RND”), η οποία θα δημοσιευτεί ολόκληρη αύριο Πέμπτη.

«Μετά την επιστροφή μου, έβηχα ελαφρά και πήγα να με εξετάσει η γιατρός της Ομοσπονδιακής Βουλής τη Δευτέρα», συνέχισε ο πολιτικός του FDP. «Αυτή τη στιγμή συντάσσω για λογαριασμό των υγειονομικών αρχών μια λίστα με τα άτομα με τα οποία ήρθα σε επαφή μετά την επιστροφή μου από τις διακοπές την περασμένη εβδομάδα. Ήδη μίλησα στη Βουλή την Παρασκευή. Έχω ξεπεράσει πλέον την ασθένεια, είμαι καλά. Πιο σημαντικές είναι όμως τώρα οι περαιτέρω συνέπειες για το περιβάλλον μου και οι επιπτώσεις στις συνεδριάσεις της Ολομέλειας της Ομοσπονδιακής Βουλής. Σε αυτό υπάρχουν ακόμα πολλές ασάφειες», επισήμανε ο Ράινχολντ.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 10:48