search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 23:22
MENU CLOSE

Αλέξης Γεωργούλης: Για τρεις μέρες κάνω «ξηρασία» – Δεν τρώω και δεν πίνω τίποτα (Video)

12.03.2020 09:28
Αλέξης Γεωργούλης: Για τρεις μέρες κάνω «ξηρασία» - Δεν τρώω και δεν πίνω τίποτα (Video) - Media

 

Καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου στην εκπομπή “The2NightShow” ήταν το βράδυ της Τετάρτης ο Αλέξης Γεωργούλης και μεταξύ άλλων, ανέφερε κάτι που προβλημάτισε τον παρουσιαστή.

Ο ηθοποιός, ευρωβουλευτής και κριτής του YFSF, είπε συγκεκριμένα ότι αυτές τις μέρες βρίσκεται σε περίοδο «ξηρασίας», δηλαδή για τρεις ολόκληρες μέρες δεν τρώει και δεν πίνει τίποτα, ούτε καν νερό.

«Αυτές τις μέρες κάνω “ξηρασία” για τρεις μέρες. Δεν πίνω και δεν τρώω τίποτα. Υπάρχει γενικότερα μια φιλοσοφία που λέει ότι, αν δεν δώσεις φαγητό και νερό στον οργανισμό σου, θα φάει και θα πιει τον εαυτό του. Για τρεις μέρες δεν τρώω και δεν πίνω τίποτα.

Κάνεις υπομονή όταν διψάς, γυμνάζεις και την υπομονή σου. Τώρα είμαι στη δεύτερη μέρα, έχω άλλη μία. Νόμιζα ότι θα είναι πολύ δύσκολο, αλλά το κυριότερο που έχεις να κάνεις δεν είναι να αντιμετωπίσεις τη δίψα, είναι το μυαλό σου τι παιχνίδια σου κάνει και πώς μπορείς εσύ να επικεντρωθείς σε αυτό.

Το έχω ξανακάνει μια φορά και είναι οκ. Σου κάνει καλό και στο τέλος νιώθεις πιο ελαφρύς, πιο δυνατός. Και κάνεις καλύτερη διαχείριση του στρες, άρα και των νεύρων…», είπε χαρακτηριστικά.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 23:21