search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 15:34
MENU CLOSE

Κορωνοϊός: Δήμαρχος άρχισε τη… θερμομέτρηση, αλλά ο Τσιόδρας έχει αποφανθεί ότι 9 στις 10 φορές δεν πιάνει (Photos)

12.03.2020 10:24
Κορωνοϊός: Δήμαρχος άρχισε τη... θερμομέτρηση, αλλά ο Τσιόδρας έχει αποφανθεί ότι 9 στις 10 φορές δεν πιάνει  (Photos) - Media

 

Σε συνεργασία με τον Ερυθρό Σταυρό, Παράρτημα Αλεξανδρούπολης, ο Δήμος Αλεξανδρούπολης ξεκίνησε από σήμερα το πρωί την εφαρμογή επιπλέον προληπτικών μέτρων, για λόγους διασφάλισης της δημόσιας υγείας. Έτσι, όσοι εισέρχονται στο Δημαρχείο, προτού μπουν στο ασανσέρ, υποβάλλονται σε θερμομέτρηση, μέσω θερμομέτρου υπερύθρων. Ωστόσο να θυμίσουμε παλιότερες δηλώσεις τους κ. Τσιόδρα ότι η αυξημένη επιτήρηση σε αεροδρόμια και λιμάνια έχει μικρά περιθώρια επιτυχίας όσον αφορά την αναγνώριση ενός κρούσματος. Συγκεκριμένα, έχει αναφέρει ότι το 90% των κρουσμάτων δεν εντοπίστηκαν από τις θερμικές κάμερες και στις πύλες εισόδου.

Πάντως σύμφωνα με τον δήμο, «το έκτακτο αυτό μέτρο γίνεται για προληπτικούς λόγους με στόχο τη μείωση της διασποράς του ιού στον δήμο μας. Εφιστούμε την προσοχή των συμπολιτών μας στις οδηγίες του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (www.eody.gov.gr), στην τήρηση των ατομικών κανόνων υγιεινής».

Στην πράξη θα φανεί η αποτελεσματικότητα αυτής της πρωτοβουλίας. 

Πηγή photos gnomionline.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 15:34