search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 00:32
MENU CLOSE

Κορωνοϊός: Κρούσμα σε εργαζόμενο της «Καθημερινής»

12.03.2020 13:11
Όταν η «Καθημερινή» προκαλεί πονοκέφαλο στο Μαξίμου - Media

 

Το πρώτο επιβεβαιωμένο κρούσμα κορονοϊού ανάμεσα στους εργαζομένους του Ομίλου της Καθημερινής, ανακοίνωσε η διοίκηση της εταιρείας.

Πρόκειται για εργαζόμενο στην ιστοσελίδα της εφημερίδας, του οποίου η κατάσταση της υγείας είναι καλή.

Στο πλαίσιο αυτό, πάντως, η διοίκηση έχει ήδη λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την προφύλαξη των εργαζομένων.

Η ανακοίνωση της εφημερίδας

Σήμερα το πρωί διαπιστώθηκε ότι ένας εργαζόμενος στο site της εφημερίδας έχει προσβληθεί από τον κορωνοϊό.

Ο ίδιος είναι πολύ καλά στην υγεία του. Η επιχείρηση έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την προφύλαξη των εργαζομένων και την απρόσκοπτη λειτουργία της εφημερίδας.

Ευχόμαστε στον συνάδελφό μας περαστικά και είμαστε βέβαιοι ότι με την συμβολή των συνεργατών και αναγνωστών μας θα ξεπεράσουμε τις δυσκολίες. 

Πρώτο κρούσμα και στην ΕΡΤ

Το πρώτο κρούσμα του θανατηφόρου ιού επιβεβαίωσε, λίγο νωρίτερα, και η διοίκηση της ΕΡΤ. Πρόκειται για ασθενή, ο οποίος εργάζεται στο τμήμα ροής του Ραδιομεγάρου της Αγίας Παρασκευής.

Η διοίκηση της «ΕΡΤ» αμέσως ήρθε σε επαφή με τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ), προκειμένου να ληφθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα. Οι αρχές έχουν ήδη ξεκινήσει την ιχνηλάτηση των επαφών του νοσούντα.

Παράλληλα, έχει δοθεί εντολή σε ειδικό συνεργείο να απολυμάνει τον χώρο της «ΕΡΤ», ενώ στους εργαζόμενους έχουν χορηγηθεί μάσκες, γάντια και άλλα υλικά, με στόχο την προστασία έναντι του Covid-2019.

«Σε συνεχή επαφή με τον ΕΟΔΥ, η διοίκηση θα προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες, με απόλυτη προτεραιότητα την υγεία των εργαζομένων και δευτερευόντως την απρόσκοπτη λειτουργία της ΕΡΤ, όπως επιτάσσει ο θεσμικός ρόλος της» καταλήγει η δημόσια ραδιοτηλεόραση.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 00:31