search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 09:25
MENU CLOSE

Γιγαντομαχίες στην εξεταστική για τη Siemens…

02.03.2010 11:26
Γιγαντομαχίες στην εξεταστική για τη Siemens... - Media

Στα χέρια παρά λίγο να πιαστούν οι δύο βουλευτές της ΝΔ Πάνος Καμμένος και Κώστας Τζαβάρας. Αιτία για την έντονή αντιπαράθεσή τους, που έγινε παρουσία δημοσιογράφων αλλά και των συναδέλφων τους στην εξεταστική επιτροπή για τη Siemens, υπήρξε το τηλεφώνημα που έκανε ο κ.Τζαβάρας προς τον συνάδελφό του, λέγοντάς του ότι τα έκανε μαντάρα κατά τη διάρκεια της εξέτασης του πρώην προέδρου του ΟΤΕ Παναγή Βουρλούμη.

Στα χέρια παρά λίγο να πιαστούν οι δύο βουλευτές της ΝΔ Πάνος Καμμένος και Κώστας Τζαβάρας. Αιτία για την έντονή αντιπαράθεσή τους, που έγινε παρουσία δημοσιογράφων αλλά και των συναδέλφων τους στην εξεταστική επιτροπή για τη Siemens, υπήρξε το τηλεφώνημα που έκανε ο κ.Τζαβάρας προς τον συνάδελφό του, λέγοντάς του ότι τα έκανε μαντάρα κατά τη διάρκεια της εξέτασης του πρώην προέδρου του ΟΤΕ Παναγή Βουρλούμη. Ο Πάνος Καμμένος θεώρησε ότι αυτό είναι ωμή παρέμβαση στον τρόπο που αυτός θέλει να χειριστεί τους μάρτυρες της υπόθεσης. «Δεν θα μου υποδείξει εμένα κανένας με ποιόν τρόπο θα εξετάσω τους μάρτυρες. Δεν συναποφασίζουμε και δεν δέχομαι εντολές, ο Σαμαράς μου έχει πει “όλα στο φως”. Όποιος δεν συμφωνεί να το θέσει στο κόμμα και να δούμε τι θα γίνει», είπε εμφανώς εκνευρισμένος ο Καμμένος, ενώ ο Τζαβάρας του απάντησε ότι «δεν υπάρχει θέμα κομματικής πειθαρχίας» και ότι ο ίδιος του έκανε «απλώς ένα φιλικό τηλεφώνημα»… Για την ιστορία να σημειώσουμε ότι τα πρακτικά της εξέτασης Βουρλούμη από τον Πάνο Καμμένο δεν δόθηκαν στους δημοσιογράφους. Επισήμως ανακοινώθηκε ότι αυτό έγινε για τεχνικούς λόγους, ο Καμμένος ωστόσο ισχυρίζεται ότι υπήρξε παρέμβαση για να μη δημοσιοποιηθούν οι ερωτήσεις του…

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 09:23