search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 03:35
MENU CLOSE

Κορωνοϊός: Και η Επιτροπή ΕΛΛΑΔΑ 2021 προσαρμόζεται στα νέα δεδομένα

12.03.2020 14:34
Κορωνοϊός: Και η Επιτροπή ΕΛΛΑΔΑ 2021 προσαρμόζεται στα νέα δεδομένα - Media
 
Με ανακοίνωσή της η Επιτροπή ΕΛΛΑΔΑ 2021 τονίζει ότι προσαρμόζεται στα δεδομένα που δημιουργεί η επιδημία του κορωνοϊού και καλεί σε συστράτευση όλων για τον περιορισμό της.
 
Συγκεκριμένα, η επιτροπή αναφέρει:
 
«Η συστράτευση όλων μας προκειμένου να περιοριστεί η εξάπλωση του κορονοϊού COVID-19 και να αντιμετωπιστεί με τον βέλτιστο δυνατόν τρόπο η πανδημία που απειλεί τον τρόπο ζωής μας, θα πρέπει να μπορεί να θεωρηθεί δεδομένη.
 
Με ψυχραιμία και ωριμότητα, με πλήρη και πέραν κάθε αμφισβήτησης συνεργασία με την Πολιτεία που έχει την ευθύνη, ο καθένας και η καθεμία από εμάς, έχει τη δύναμη να συμβάλει αποφασιστικά στην αντιμετώπιση του προβλήματος και τον περιορισμό των συνεπειών από την εξάπλωση του ιού.
 
Ακριβώς σε αυτήν την κατεύθυνση, η επιτροπή ΕΛΛΑΔΑ 2021 προσαρμόζει τη λειτουργία της στις συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί. Τα γραφεία της θα παραμείνουν κλειστά για τις επόμενες 14 ημέρες και όλες οι δραστηριότητες που προέβλεπαν ευρείες συγκεντρώσεις ανθρώπων και επισκέψεις σε πόλεις αναστέλλονται.
 
Ομοίως, θα μεταφερθεί για τον Απρίλιο η σύγκληση της Ολομέλειας που είχε προγραμματιστεί για το τέλος Μαρτίου. Οι συνεργάτες της επιτροπής θα συνεχίσουν το έργο τους με αμείωτο ρυθμό, μέσω τηλεδιασκέψεων και κάνοντας χρήση των δυνατότητων που παρέχουν οι Νέες Τεχνολογίες.
 
Ελπίζουμε ότι με τη προσπάθεια όλων μας, οι συνέπειες από την πανδημία θα είναι όσο το δυνατόν μικρότερες και ότι οι κανονικοί ρυθμοί θα επιστρέψουν σύντομα».
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 03:10