search
ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 17:57
MENU CLOSE

Το αποκαλυπτικό e-mail του Χάρβεϊ Γουάινσταϊν: «Η Τζένιφερ Άνιστον πρέπει να πεθάνει»

12.03.2020 16:42
Τζένιφερ Άνιστον: Η ασπρόμαυρη πόζα και το μήνυμα της για το 2020 - Media

 

Το 2017 ήταν μία χρονιά από σόκαρε το Hollywood. Τότε, άρχισαν να κυκλοφορούν οι πρώτες κατηγορίες ότι ο Harvey Weinstein, ένας από τους μεγαλύτερους παραγωγούς του κινηματογράφου, κακοποιούσε σεξουαλικά ηθοποιούς με τις οποίες συνεργαζόταν, με τη μία μαρτυρία να εμφανίζεται μετά την άλλη και να ξεσηκώνει τον πλανήτη, εντός κι εκτός κινηματογράφου.

Όπως ήταν φυσικό, η εταιρεία του τον έδιωξε, το ίδιο και η Ακαδημία, ωστόσο το σοκ των περιστατικών δεν έλεγε να σταματήσει. Μέχρι τον περασμένο Οκτώβρη, πάνω από 80 γυναίκες τον κατήγγειλαν, δημιουργώντας το παγκόσμιο κίνημα #MeToo σε συμπαράσταση για τα θύματα τόσο ίδιου όσο κι οποιοδήποτε άλλου.

Σύμφωνα με το Hollywood Life, λίγο πριν ο Harvey Weinstein καταδικαστεί σε 23 χρόνια φυλάκισης, αποκαλύφθηκε ένα email που είχε γράψει το 2017.

Εκείνη τη χρονιά, παραλίγο να κυκλοφορήσει ένα δημοσίευμα που τον ήθελε να έχει κακοποιήσει σεξουαλικά την Jennifer Aniston.

«Η Jennifer Aniston πρέπει να πεθάνει», ήταν η δική του απάντηση, αφήνοντας σε σοκ ξανά τον πλανήτη.

Όσο για το δημοσίευμα περί κακοποίησης της Aniston, ο εκπρόσωπός της δήλωσε στο Variety: «Δεν έφτασε ποτέ αρκετά κοντά της για να την αγγίξει. Δεν έχει υπάρξει ποτέ μόνη μαζί του. Δεν έχουμε ιδέα για το email, από τη στιγμή που δεν στάλθηκε σε εμάς, ούτε κι έχουμε κάποιο σχόλιο να κάνουμε πάνω σε αυτό»

Πηγή: queen.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 16:27