search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 17:16
MENU CLOSE

Απίστευτο βίντεο: Φιάλη οξυγόνου πέφτει από φορτηγό, σκάει στην άσφαλτο και γίνεται ρουκέτα που χτυπάει μοτοσυκλέτα (Video)

12.03.2020 16:43
Απίστευτο βίντεο: Φιάλη οξυγόνου πέφτει από φορτηγό, σκάει στην άσφαλτο και γίνεται ρουκέτα που χτυπάει μοτοσυκλέτα (Video) - Media

 

Το μικρό φορτηγάκι ήταν γεμάτο στην καρότσα του με μεγάλες φιάλες οξυγόνου. Πήρε μια αριστερή στροφή σε μια κεντρική λεωφόρο στην πόλη Zhejiang της Κίνας. Όμως οι φιάλες του οξυγόνου δεν ήταν δεμένες στην καρότσα και μια από αυτή έφυγε και έσκασε με ορμή στην άσφαλτο. 
Σαν ρουκέτα εξερράγη και εκσφενδονίστηκε παράλληλα με το έδαφος. Η φιάλη ακολούθησε μια τρελή και ανεξέλεγκτη πορεία, πέρασε στο αντίθετο ρεύμα στο οποίο εκείνη τη στιγμή στεκόταν ένα μηχανάκι στο φανάρι. 
Ο αμέριμνος οδηγός ούτε που κατάλαβε τι τον χτύπησε. Ένιωσε απλά το τίναγμα και είδε ένα σύννεφο να τον καλύπτει. Ο οδηγός του φορτηγού που είχε καταλάβει ότι του έπεσε μια μεγάλη φιάλη σταμάτησε το όχημα του και έτρεξε να βοηθήσει τον αναβάτη της μηχανής. 
Από τη σύγκρουση με τη φιάλη δεν τραυματίστηκε ο οδηγός της μηχανής όμως το σκούτερ του έγινε σμπαράλια.  
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 17:16