search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 19:10
MENU CLOSE

Κορωνοϊός: «Λουκέτο» και στη Super League – Αναβάλλονται τα πλέι οφς

12.03.2020 17:20
Σκωτία: Έκλεισε η πάμπ και είδαν τα πέναλτι έξω από το μαγαζί (Video) - Media

 

«Λουκέτο» και στη Super League! Η διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος ουσιαστικά έλαβε την απόφαση να αναβάλει μέχρι νεωτέρας τα πλέι οφ λόγω κορωνοϊού. Παρ’ όλα αυτά, οι πληροφορίες του SDNA αναφέρουν ότι ο Ολυμπιακός αντιδρά καθώς επιθυμεί να συνεχιστεί η αγωνιστική δραστηριότητα κεκλεισμένων των θυρών. Δεδομένου λοιπόν ότι δεν υπήρξε ομοφωνία μεταξύ των ομάδων, παρά το γεγονός ότι οι ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Παναθηναϊκός όπως και η πλειοψηφία των ΠΑΕ της Λίγκας συμφωνούν ως προς τη διακοπή, συγκαλείται έκτακτο διοικητικό συμβούλιο για την Παρασκευή (12/3, 18.30) προκειμένου να υπάρξει ψηφοφορία.

Η αναβολή θα πρέπει πάντως να θεωρείται βέβαιη. Ως εκ τούτου, τα προγραμματισμένα παιχνίδια για το ερχόμενο Σαββατοκύριακο μεταξύ ΠΑΟΚ-Ολυμπιακού, ΑΕΚ-Παναθηναϊκού και Αρη-ΟΦΗ δεν θα πραγματοποιηθούν ούτε κεκλεισμένων των θυρών όπως αρχικά είχε αποφασιστεί…

Η ανακοίνωση

Η ανακοίνωση της Super League για το έκτακτο δ.σ. αναφέρει τα εξής: «Ανακοινώνεται ότι την Παρασκευή 13 Μαρτίου και ώρα 18:45 θα διεξαχθεί έκτακτο Δ.Σ. στα γραφεία της Super League,  με θέμα: Αναστολή του Πρωταθλήματος SuperLeague 1 Ανδρών (play off – play out) μέχρι νεωτέρας, στο πλαίσιο μέτρων για την παρεμπόδιση εξάπλωσης του ιού SARS-CoV-2 – Ανάκληση ορισμού αγώνων».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 19:06