search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 11:19
MENU CLOSE

Σουρεαλιστική δήλωση Ακάρ: «Δεν μπορείτε να λύσετε τα προβλήματα σε Αν. Μεσόγειο, Βαλκάνια, Αιγαίο χωρίς εμάς»

12.03.2020 18:16
Ήξεις αφήξεις από τον Ακάρ: Τώρα θέλει διερευνητικές συνομιλίες με την Ελλάδα - Media

 

Μόνο ως σουρεαλιστικό χιούμορ μπορεί να εκληφθεί η νέα προκλητική δήλωση του Τούρκου υπουργού Άμυνας Χουλουσί Ακάρ, ο οποίος θέλησε να παρουσιάσει τη χώρα του ως… λύση και όχι ως πρόβλημα για την ένταση που επικρατεί στην περιοχή.

Συγκεκριμένα, την ώρα που η Τουρκία με την τακτική της απειλεί να αποσταθεροποιήσει όλη την περιοχή, σε επίσκεψή του στην τουρκική εταιρεία Αμυντικής Βιομηχανίας ASELSAN, ο Τούρκος υπουργός Άμυνας είπε ότι τα προβλήματα στην Ανατολική Μεσόγειο και το Αιγαίο, δεν μπορούν να επιλυθούν χωρίς την Τουρκία.
 
«Δεν μπορείτε πλέον να λύσετε προβλήματα στη Μέση Ανατολή, στον Καύκασο, στην ανατολική Μεσόγειο, στα Βαλκάνια, στο Αιγαίο με οποιονδήποτε τρόπο χωρίς την Τουρκία» είπε και πρόσθεσε ότι «δεν μπορεί να επιτευχθεί λύση χωρίς την Τουρκία, οι λύσεις δεν είναι έγκυρες, όλοι πρέπει να το καταλάβουν».
 
Ο κ. Ακάρ είπε επίσης ότι «το εντατικό έργο των Τουρκικών Ενόπλων Δυνάμεων στο Αιγαίο, στην ανατολική Μεσόγειο και στην Κύπρο συνεχίζεται», και ισχυρίστηκε ότι η Τουρκία έχει γίνει διαμορφωτής στη διεθνή σκηνή υπό την ηγεσία του προέδρου Ερντογάν.
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 11:18