search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 18:01
MENU CLOSE

Γουινόνα Ράιντερ για Τζόνι Ντεπ: Αδιανόητο να είναι βίαιος άνθρωπος – Δεν πιστεύω τις καταγγελίες

13.03.2020 14:30
Γουινόνα Ράιντερ για Τζόνι Ντεπ: Αδιανόητο να είναι βίαιος άνθρωπος – Δεν πιστεύω τις καταγγελίες - Media

 

Η Winona Ryder υπερασπίζεται τον πρώην αρραβωνιαστικό της, Johnny Depp, και αποκαλεί τους ισχυρισμούς της Amber Heard για ενδοοικογενειακή βία «αδύνατους να τους πιστέψει».

Ο Johnny Depp έλαβε κάποια ηθική και νομική στήριξη στην υπόθεση δυσφήμισης στη Βιρτζίνια κατά της πρώην συζύγου του Amber Heard.

Η Winona Ryder, η οποία είχε αρραβωνιαστήν τον Depp κατά τη διάρκεια του τετραετούς σχέσης, στήριξε τον σταρ των Πειρατών της Καραϊβικής καταθέτοντας ότι δυσκολευόταν να πιστέψει ότι θα διαπράξει κάποια πράξη ενδοοικογενειακής βίας.

«Δεν θέλω να αποκαλέσω κανέναν ψεύτη, αλλά από την δική μου εμπειρία από τον Johnny, είναι αδύνατο να πιστέψω ότι τέτοιες τρομακτικές καταγγελίες είναι αληθινές», είπε κατά τη διάρκεια της κατάθεσής της.

«Το βρίσκω εξαιρετικά ανησυχητικό, όπως τον ξέρω», πρόσθεσε.

«Προφανώς δεν ήμουν εκεί κατά τη διάρκεια του γάμου του με την Amber, αλλά, από την εμπειρία μου, που ήταν τόσο διαφορετική, ήμουν απόλυτα σοκαρισμένη, μπερδεμένη και αναστατωμένη όταν άκουσα τις κατηγορίες εναντίον του».

Η ηθοποιός πρόσθεσε: «Η ιδέα ότι είναι ένας απίστευτα βίαιος άνθρωπος είναι το πιο εξωφρενικό πράγμα για τον Johnny που ήξερα και αγαπούσα. Δεν μπορώ να πιστέψω αυτές τις κατηγορίες».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 18:00