search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 00:05
MENU CLOSE

ΕΡΤ: Έκτακτη καθημερινή εκπομπή για τον κορωνοϊό

13.03.2020 14:48
ΕΡΤ: Έκτακτη καθημερινή εκπομπή για τον κορωνοϊό - Media

 

Το μεσημέρι της Παρασκευής 13 Μαρτίου, έκανε πρεμιέρα στην ΕΡΤ1 μία έκτακτη εκπομπή για τον κορονοϊό. Καθημερινά, στις 16.00, η Σταυρούλα Χριστοφιλέα θα παρουσιάζει ένα δίωρο ενημερωτικό μαγκαζίνο με όλες τις εξελίξεις για τον κορονοϊό.

Όπως αναφερει το reader.gr στο στούντιο θα βρίσκονται προσκεκλημένοι λοιμωξιολόγοι, ειδικοί επιστήμονες από όλους τους τομείς της Υγείας και εκπρόσωποι των αρμόδιων υγειονομικών αρχών, ενώ το δημοσιογραφικό επιτελείο της ΕΡΤ θα μεταφέρει όλο το ρεπορτάζ επί του θέματος, με εγκυρότητα και ψυχραιμία.

Την αρχισυνταξία έχει αναλάβει η Τασούλα Ζήγου, τη σκηνοθεσία ο Μανώλης Παπανικήτας ενώ τη διεύθυνση παραγωγής η Βάσω Μητσοπούλου. Να σημειωθεί ότι η εν λόγω εκπομπή θα προβάλλεται όσο διάστημα χρειαστεί, προκειμένου να καλυφθεί αυτό το σημαντικό θέμα.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 23:58