search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 20:03
MENU CLOSE

Αναπάντεχη ευχάριστη έκπληξη

24.06.2012 10:38
Αναπάντεχη ευχάριστη έκπληξη - Media

Γράφει ο Νεκτάριος Κατσιλιώτης, Ιστορικός-Εκδότης

Η είδηση έρχεται μέσα από το κράτος των Σκοπίων.Τέως υπουργός τόνισε ότι τα Σκόπια θα έπρεπε να έχουν ονομαστεί ήδη Ιλλυρία ή Δαρδανία και να επιδιώκουν ως συνταγματικό τους Όνομα το ελληνικότατο Μακεδονία.

Γράφει ο Νεκτάριος Κατσιλιώτης, Ιστορικός-Εκδότης

Η είδηση έρχεται μέσα από το κράτος των Σκοπίων.Τέως υπουργός τόνισε ότι τα Σκόπια θα έπρεπε να έχουν ονομαστεί ήδη Ιλλυρία ή Δαρδανία και να επιδιώκουν ως συνταγματικό τους Όνομα το ελληνικότατο Μακεδονία.Τόνισε τον ισχυρισμό του στα εθνολογικά δεδομένα του κρατιδίου όπου υπάρχουν πολλοί Αλβανοί και `Ελληνες. Το ελληνικό υπέξ θα πρέπει να συνεργαστεί με άτομα σαν τον πρώην υπουργό που δεν πιστεύουν στην “μακεδονική” ταυτότητα των Σκοπίων.Με αυτό το τρόπο και θα σπάσει το Εσωτερικό μέτωπο Γκρουέφσκι και VMRO ενώ παράλληλα τα μέσα επιρροής και η διεθνής Κοινή γνώμη θα καταλάβουν ότι οι `Ελληνες έχουν δίκαιο και δεν είναι τρελλοί της παρέας.

(Τα κείμενα των «Ρεπόρτερ στο δρόμο» δεν υφίστανται επεξεργασία και εκφράζουν τις απόψεις των συντακτών τους)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 20:03