search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 19:51
MENU CLOSE

Κορωνοϊός-Βραζιλία: Είναι ή δεν είναι θετικός στον ιό ο Μπολσονάρο; – «Όχι» λέει ο ίδιος

13.03.2020 15:20
Κορωνοϊός-Βραζιλία: Είναι ή δεν είναι θετικός στον ιό ο Μπολσονάρο; - «Όχι» λέει ο ίδιος - Media

 

Σύγχιση συνεχίζει να επικρατεί γύρω από την κατάσταση της υγείας του προέδρου της Βραζιλίας, Ζαΐχ Μπολσονάρου. Πριν από μερικές ώρες, ΜΜΕ της Βραζιλίας, μετέδωσαν πως ο πρόεδρος βρέθηκε θετικός στον ιό, για να έρθει έπειτα ο γιος του, Εντοάρντο και να μιλήσει για παραπληροφόρηση και fake news, τονίζοντας πως δεν έχουν ολοκληρωθεί τα σχετικά τεστ και μάλιστα πως ο πατέρας του δεν έχει κανένα σύμπτωμα της ασθένειας. 

Ο Εντοάρντο Μπολσονάρου, γιος του προέδρου, έκανε λόγο για ψέματα και ελλιπή ενημέρωση.

 

«Υπάρχουν πάντα εκείνοι οι άνθρωποι που λένε ψέματα στα μέσα ενημέρωσης και αν επιβεβαιωθεί η ιστορία λένε “σας το είπα!”. Αν όχι, θα είναι ακόμη μία ψευδής είδηση» τόνισε.

Νωρίτερα, η τοπική εφημερίδα O Dia μετέδωσε πως ο πρόεδρος της Βραζιλίας διαγνώστηκε θετικός σύμφωνα με το πρώτο τεστ. Ωστόσο, ο ίδιος ο Μπολσονάρου με ανάρτησή του στο προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ανακοίνωσε πως βγήκε αρνητικός στο τεστ για τον νέο κορωνοϊό. 

Αυτήν την εβδομάδα, θετικός στον νέο κορωνοϊό είχε διαγνωστεί ο επικεφαλής του γραφείου Τύπου του προέδρου της Βραζιλίας, Φάμπιο Βαϊνγκάρτεν και σήμανε «συναγερμός».

Μάλιστα το Σάββατο ο πρόεδρος της Βραζιλίας συναντήθηκε με τον πρόεδρο των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, ενώ έκαναν χειραψία και δείπνησαν στο Μαϊάμι.

Σημειώνεται πως ο Ντόναλντ Τραμπ προς το παρόν αρνείται δημόσια να υποβληθεί σε εξετάσεις για τον κορωνοϊό. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 19:51