search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 10:16
MENU CLOSE

Ρίτα Όρα: Έχω εμμονή μαζί του

13.03.2020 15:52
Ρίτα Όρα: Έχω εμμονή μαζί του - Media

 

O φωτογραφικός φακός την «τσάκωσε» όταν έφευγε από το σπίτι της με τον Joey Essex μετά από 24ωρ πάρτι την περασμένη εβδομάδα, με αρκετούς διάσημους φίλους.

Η 29χρονη Rita Ora, 29 παραδέχθηκε ότι έχει «εμμονή» μαζί του και αγαπά τον τρόπο που «ενεργεί και μιλάει».

Κι ενώ όσο η Rita όσο και ο Joey έχουν διευκρινίσει ότι δεν είναι τίποτα περισσότερο από φίλοι, έκανε αυτή τη δήλωσε στο Heart FM την Παρασκευή.

Είπε: «Λατρεύω την τηλεόραση, αγαπώ επίσης τα ριάλιτ. Οι άνθρωποι που με γνωρίζουν, το ξέρουν αυτό για μένα. Όπου και αν βρίσκομαι στον κόσμο, τα πράγματα που έχω δει, τους ανθρώπους που έχω γνωρίσει, τα τηλεοπτικά ριάλιτι είναι ό,τι πιο κοντινό στην καρδιά μου. Νομίζω ότι κεραυνοβολούμαι με τους τηλεοπτικούς σταρ των ριάλιτι περισσότερο από ό, τι με τους ανθρώπους που έχω συναντήσει, ειλικρινά. Είχα εμμονή με τον Joey και το πώς ενεργεί και μιλά και όλα, ότι ήμουν κάπως “πρέπει να κάνω παρέα με αυτόν τον τύπο” και κυριολεκτικά αυτό ήταν, αυτό ήταν το όριο και είμαι φιλική».

Απαντώντας στις φήμες για τον Joey, συνέχισε: «Είναι παράλογο, γιατί οι άνθρωποι δεν μπορούν να είναι φίλοι. Ειλικρινά είναι ενοχλητικό».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 10:15