search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 02:48
MENU CLOSE

Άγριο ξύλο σε ακροδεξιό την ώρα που έκανε live streaming στη Μυτιλήνη (Video)

13.03.2020 16:36
Άγριο ξύλο σε ακροδεξιό την ώρα που έκανε live streaming στη Μυτιλήνη (Video) - Media

 

Ο ακροδεξιός ήρθε από την Ιρλανδία μαζί με όλα τα άλλα κουμάσια του φυράματος του που έφτασαν στη χώρα μας για να δημιουργήσουν μπάχαλο με τους μετανάστες. Πήγε φυσικά στη Μυτιλήνη όπως είχαν πάει και οι ακροδεξιοί Αυστριακοί πριν από λίγες ημέρες και σε κεντρικό δρόμο άρχισε από το κινητό του να κάνει live streaming.

Όμως ο λαός του νησιού δεν έχει ανάγκη από ξενόφερτα κατακάθια του είδους του και για κακή του τύχη ο φασίστας έπεσε επάνω σε μερικούς αντιφασίστες οι οποίοι τον «υποδέχτηκαν» στο νησί όχι με ανοιχτές αγκάλες αλλά όπως είχαν υποδεχτεί τους άλλους φασίστες πριν από λίγες ημέρες που έφτασαν εκεί.

Θυμίζουμε πως λίγες μέρες πριν είχαμε την παρέμβαση του Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Βασίλη Πλιώτα εξαιτίας δημοσιευμάτων τα οποία αποκάλυπταν την έλευση Γερμανών και Αυστριακών νεοναζί στον Έβρο και τα νησιά.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 02:44