search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 06:23
MENU CLOSE

Οδηγοί μάλωσαν στο δρόμο και ο ένας έκανε όπισθεν και… έλιωσε τον άλλον (Video)

13.03.2020 16:57
Γερμανία: Πλήρωσε 75 φoρές την κλήση λόγω… άσεμνης χειρονομίας! - Media

 

Το περιστατικό συνέβη σε δρόμο του Πλύμουθ και πρωταγωνιστές ήταν δυο άνδρες οδηγοί, ο Peter Woodhead, 40 ετών, και ο  Steven Collins, 54. Οι άνδρες άρχισαν να διαπληκτίζονται ενώ οδηγούσαν και ύστερα από βρισιές, κατάρες και απειλές όπως γίνεται συνήθως αποφάσισαν να λύσουν τις διαφορές τους ακόμη πιο… «αντρίκια».

Σταμάτησαν τα αυτοκίνητα τους το ένα πίσω από το άλλο στην άκρη του δρόμου και ο οδηγός του πίσω αυτοκινήτου βγήκε για να ζητήσει εξηγήσεις από τον οδηγό του μπροστινού αυτοκινήτου με τον οποίο μάλωνε.

Αφού αντάλλαξαν μερικά… Γαλλικά χωρίς να πιαστούν στα χέρια, ο άνδρας που είχε βγει από το αυτοκίνητο του προχώρησε προς τα πίσω για να μπει και να φύγει. Όμως ο οδηγός του άλλου οχήματος προφανώς εξαγριωμένος, έβαλε όπισθεν και με μεγάλη ταχύτητα έπεσε επάνω στον άλλον άνδρα την ώρα που έμπαινε στο αυτοκίνητο του.

Το αυτοκίνητο με την όπισθεν χτύπησε δυνατά την πόρτα του αυτοκινήτου τη στιγμή που έμπαινε ο άλλος άνδρας μέσα στο όχημα και όπως είναι φυσικό η πόρτα σχεδόν τον συνέθλιψε χωρίς ευτυχώς να τον σκοτώσει.

Το δικαστήριο καταδίκασε τον 40χρονο Peter Woodhead, 40 για τον άγριο τραυματισμό του 54χρονου Steven Collins. Ο Peter αρνήθηκε την κατηγορία μέχρι που η δικηγόρος του Steven έδειξε το βίντεο που είχε καταγράψει κάμερα ασφαλείας από απέναντι κατάστημα. Ο Peter καταδικάστηκε σε 5 χρόνια φυλάκιση  

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 03:10