search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 06:45
MENU CLOSE

Προσοχή: Αυτοί είναι οι κυβερνο-κίνδυνοι για τη δουλειά από το σπίτι

13.03.2020 18:06
Προσοχή: Αυτοί είναι οι κυβερνο-κίνδυνοι για τη δουλειά από το σπίτι - Media
 
Η εταιρεία διαδικτυακής ασφάλειας Kaspersky Lab σε ανακοίνωση της επισημαίνει ότι οι κυβερνοαπειλές αυξάνονται, στην περίπτωση της τηλεργασίας, η οποία διαρκώς αυξάνεται λόγω της επιδημίας του κορωνοϊού.
 
«Η μεταφορά της εργασίας εκτός γραφείου ενδέχεται να προκαλέσει ορισμένους κινδύνους. Με την μετάβαση σε μια τέτοια μορφή εργασίας θα αυξηθεί ο αριθμός των απομακρυσμένων μονάδων από το γραφείο. Οι άνθρωποι θα αρχίσουν να χρησιμοποιούν συσκευές που δεν έχουν συνήθη πρόσβαση στην τεχνολογία του χώρου εργασίας τους, και αυτό θα απαιτήσει πρόσθετα μέτρα ασφαλείας, τουλάχιστον για τους οργανισμούς, οι οποίοι κατά το παρελθόν ή γενικά δεν είχαν οργανώσει την εξ αποστάσεως εργασία ή στην πράξη δεν την είχαν χρησιμοποιήσει», λέει ο ειδικός της εταιρείας διαδικτυακής ασφάλειας Kaspersky Lab Ντενίς Λεγκέζο.
 
Σύμφωνα με τον Ντενίς Λεγκέζο, οι κυβερνοαπειλές θα αυξηθούν εξαιτίας του ότι με την τεχνική υποδομή του οργανισμού θα συνδεθούν σημαντικά περισσότερες δυνητικά μολυσμένες από ιούς συσκευές και θα αυξηθεί ο όγκος της ροής δεδομένων τα οποία πρέπει να αναλύονται.
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 06:45