search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 02:38
MENU CLOSE

O Giannis δωρίζει 100.000 δολάρια στους υπαλλήλους του γηπέδου

13.03.2020 19:27
O Giannis δωρίζει 100.000 δολάρια στους υπαλλήλους του γηπέδου - Media

 

Σπουδαία κίνηση από τον Γιάννη Αντετοκούνμπο. Ο σταρ του ΝΒΑ δώρισε 100.000 δολάρια στους υπαλλήλους του Fiserv Forum, όπου αγωνίζονται οι Μπακς, για να βοηθήσει αφού αρκετός κόσμος θα μείνει ανενεργός και χωρίς εργασία, λόγω της πανδημίας.

Συγκεκριμένα, ο «Greek Freak» ανακοίνωσε πως θα δωρίσει 100.000 δολάρια στους υπαλλήλους του Fiserv Forum, όπου χρησιμοποιεί ως έδρα η ομάδα του Μιλγουόκι.

Ο ηγέτης των «ελαφιών» ακολούθησε το παράδειγμα του Κέβιν Λοβ, ο οποίος μία ημέρα νωρίτερα είχε πράξει το ίδιο για τους υπαλλήλους του γηπέδου των Κλίβελαντ Καβαλίερς.

«Είναι κάτι μεγαλύτερο από το μπάσκετ! Κατά τη διάρκεια αυτής της δύσκολης στιγμής, θέλω να βοηθήσω τον κόσμο που κάνει πιο εύκολη τη ζωή μου, αλλά και εκείνη της οικογένειάς μου και των συμπαικτών μου. Εγώ και η οικογένειά μου θα δωρίσουμε 100.000 δολάρια στους υπαλλήλους του Fiserv Forum. Μπορούμε να το ξεπεράσουμε όλο αυτό μαζί!», ανέφερε στο «τιτίβισμά» του ο Έλληνας φόργουορντ.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:15