search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 09:50
MENU CLOSE

Όταν η Κέιτι Χολμς «έριξε» το διαδίκτυο με το… ιδιαίτερο σουτιέν της (Photo)

13.03.2020 19:36
Όταν η Κέιτι Χολμς «έριξε» το διαδίκτυο με το... ιδιαίτερο σουτιέν της (Photo) - Media

 

Ούτε η ίδια η γνωστή ηθοποιός δεν μπορούσε να πιστέψει το χαμό που προκάλεσε μια φωτογράφησή της στη Νέα Υόρκη, στη οποία φορούσε ένα κάπως ιδιαίτερο στηθόδεσμο.

Ο λόγος για την Κέιτι Χολμς την πρώην κυρία Τομ Κρουζ η οποία το περασμένο καλοκαίρι βγήκε για δουλειά στη Νέα Υόρκη, φορώντας ένα κασμιρένιο σουτιέν και ένα φαρδύ πουλόβερ, πηγαίνοντας για δουλειά με την κόρη της, Σούρι.

 

Η Χολμς φωτογραφήθηκε με την εμφάνιση αυτη (η ίδια είπε πρόσφατα ότι ήταν «σέξι (που) μπορώ να το κάνω») και μόλις κυκλοφόρησε η φωτογραφία, το κασμιρένιος σουτιέν εξαντλήθηκε μέσα σε μισή ώρα.

Η ίδια ομολόγησε ότι δεν περίμενε η φωτογραφία να προκαλέσει τον… πανικό που προκάλεσε, πολλών δε μάλλον που ήταν μαζί με την κόρη της και δεν ήθελε να την… εξοργίσει.

«Δείχνει πολύ πιο γκλάμορους απ’ όσο πραγματικά ήταν», είπε η Χολμς, αν και μάλλον προσπαθεί να υποβαθμίσει το… sexiness της εμφάνισής της.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 09:49