search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 21:35
MENU CLOSE

Παππάς: Να προστατέψουμε τους ανθρώπους από την αισχροκέρδεια – Να διατιμηθούν είδη προστασίας

14.03.2020 12:56
Παππάς για Novartis: Αυτοί που διακινούν ότι υπάρχουν και άλλες κασέτες σκεφτείτε μήπως έχουν και για εσάς κασέτες - Media

 

«Να διατιμηθούν τα είδη προστασίας από τον κορονοϊό – Να προστατέψουμε τους ανθρώπους από την αισχροκέρδεια. Η αναστολή λειτουργίας σειράς επιχειρήσεων είναι θετική και πρέπει να γίνει σεβαστή από όλους», επισήμανε με δήλωσή του ο τομεάρχης οικονομίας της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ και βουλευτής Νότιου Τομέα Β’ Αθηνών, Νίκος Παππάς. 

Με αφορμή καταγγελίες για αισχροκέρδεια σε προϊόντα που αφορούν στην προστασία από τον κορονοϊό και σχετικές δηλώσεις του υφυπουργού Ανάπτυξης, Άδωνι Γεωργιάδη, ανέφερε: ««Να διατιμηθούν τα είδη προστασίας από τον κορωνοϊό – Να προστατέψουμε τους ανθρώπους από την αισχροκέρδεια. Η αναστολή λειτουργίας σειράς επιχειρήσεων είναι θετική και πρέπει να γίνει σεβαστή από όλους. Δεν είναι δυνατόν, όμως, η Πολιτεία να κλείνει τα μάτια ή ακόμα και να ευλογεί την αισχροκέρδεια πάνω στον ανθρώπινο πόνο».

«Οι καφέδες, τα νερά και τα τοστ έχουν διατιμηθεί για να μην υπάρχει αισχροκέρδεια. Είναι αυτονόητο ότι τα προϊόντα που αφορούν στην προστασία από τον κορωνοϊό πρέπει να διατιμηθούν άμεσα. Η λογική ότι τις τιμές σε αυτή την περίπτωση τις καθορίζει η αγορά είναι απάνθρωπη. Σε λίγο θα μας πουν ότι τα κρεβάτια της εντατικής θα βγαίνουν στον πλειστηριασμό. Καλούμε τον υπουργό Ανάπτυξης, Άδωνι Γεωργιάδη, να αποσύρει τις πρόσφατες προκλητικές δηλώσεις του και να προχωρήσει άμεσα στη διατίμηση αγαθών, όπως μάσκες, αντισηπτικά κ.ά.», σημείωσε. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 21:34