search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 17:14
MENU CLOSE

Κορονοϊός: Σε καραντίνα οι συνεργάτες της Σκορδά – Το μήνυμα της Γραμμέλη

15.03.2020 08:46
«Αποδεκατισμένο» σήμερα το Πρωινό: Με τρεις απουσίες βγήκε στον αέρα η εκπομπή – Η εξήγηση της Σκορδά (Video) - Media

 

Μετά την αποκάλυψη της Φαίης Σκορδά ότι βρέθηκε θετική στον κορονοϊό, η Αφροδίτη Γραμμέλη -η οποία συμμετέχει στην εκπομπή Το πρωινό- έκανε τη δική της ανακοίνωση. 

Η δημοσιογράφος και στενή συνεργάτιδα της παρουσιάστριας η οποία ακόμα δεν έχει εμφανίσει συμπτώματα του κορονοϊού, ανάρτησε στα social media τις δικές της αποφάσεις για την αντιμετώπιση της κρίσιμης αυτής κατάστασης μιας και ήρθε σε επαφή με τη Φαίη Σκορδά.

Έτσι, όπως ανακοίνωσε η Αφροδίτη Γραμμέλη, για τις επόμενες 14 ημέρες πρόκειται να είναι σε καραντίνα στο σπίτι.

Η ίδια επεσήμανε πως δεν έχει κανένα σύμπτωμα, όμως θα παραμείνει στο σπίτι ώστε να προστατεύσει την ίδια, τους δικούς της ανθρώπους και γενικότερα τους υπόλοιπους συνανθρώπους της.

«Λόγω της ανακοίνωσης της Φαίης η οποία έχει προσβληθεί από τον κορωνοϊό οφείλω να ενημερώσω για τα εξής: φυσικά μπαίνω σε καραντίνα για τις επόμενες 14 ημέρες τουλάχιστον. Δεν έχω το παραμικρό σύμπτωμα. Αν εμφανίσω βήχα ή πυρετό θα εξεταστώ. Καλή δύναμη σε όλους μας» έγραψε η γνωστή δημοσιογράφος και στενή συνεργάτιδα της Φαίης Σκορδά η οποία στο δικό της μήνυμα χθες έγραψε χαρακτηριστικά:

«Αγαπημένοι μου, πριν από λίγη ώρα ενημερώθηκα ότι είμαι θετική στον κορονοϊό. Μετά από πληροφορίες ότι άτομα από το περιβάλλον μου είχαν έρθει σε επαφή με ασθενείς,αποφάσισα,να κάνω την εξέταση τόσο εγώ, όσο και τα παιδιά μου. Τα παιδιά είναι αρνητικά, αλλά εγώ είμαι θετική. Οφείλω να το μοιραστώ δημόσια, όπως πρέπει να κάνουμε όλοι».

Πηγή: gossiptv.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 17:14