search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 08:34
MENU CLOSE

Κορονοϊός: 96 συλλήψεις από την Πέμπτη

15.03.2020 10:41
Κορονοϊός: 96 συλλήψεις από την Πέμπτη  - Media

 

Κομμωτήρια, κέντρα αισθητικής, καφετέριες – καφενεία, ψητοπωλεία, κέντρα διασκέδασης – δεξιώσεων, πολυκαταστήματα… Ενενήντα μία παραβάσεις εντόπισαν οι αστυνομικοί από την περασμένη Πέμπτη, όταν και ανακοινώθηκαν τα μέτρα για την αποφυγή και τον περιορισμό της διάδοσης του κορονοϊού, μέχρι και σήμερα. 

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ., συνολικά συνελήφθησαν 96 επιχειρηματίες που αγνόησαν τις οδηγίες.

Ειδικότερα από αυτούς οι 36 ήταν στην Αττική,19 στη Δυτική Ελλάδα, 9 στη Θεσσαλία, 5 στη Δυτική Μακεδονία, 5 στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη, 5 στο Νότιο Αιγαίο, 4 στην Κρήτη, 3 στην Πελοπόννησο, 3 στη Θεσσαλονίκη, 2 στην Κεντρική Μακεδονία, 2 στη Στερεά Ελλάδα, 2 στην Ήπειρο και 1 στο Βόρειο Αιγαίο. 

«Οι συλληφθέντες κατελήφθησαν να λειτουργούν χώρους (κομμωτήρια, κέντρα αισθητικής, καφετέριες – καφενεία, ψητοπωλεία, κέντρα διασκέδασης – δεξιώσεων, πολυκαταστήματα, κ.λπ.) για τους οποίους ισχύει το μέτρο της προσωρινής απαγόρευσης λειτουργίας», αναφέρει η ΕΛ.ΑΣ. στην ανακοίνωσή της. 

Οι έλεγχοι συνεχίζονται με αμείωτη ένταση με σκοπό τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 08:32