search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 04:06
MENU CLOSE

Αναβάλλεται η πρεμιέρα του «Big Brother» στον ΣΚΑΪ λόγω κορoνοϊού

15.03.2020 12:46
Δεν θα βγει στον αέρα: Το project του ΣΚΑΪ που τελικά μπαίνει στον «πάγο» - Media

 

Aναβάλει προσωρινά o ΣΚΑΙ την πρεμιέρα του «Big Brother».

«Από την πρώτη στιγμή το βασικό μας μέλημα είναι η υγεία όλων. Δεδομένων των πρωτόγνωρων συνθηκών που βιώνουμε, αλλά πάντα με ψυχραιμία και υπευθυνότητα, ακολουθώντας τις οδηγίες των ειδικών, η πρεμιέρα του Big Brother μετατίθεται για λίγο. Σεβόμενοι το τηλεοπτικό κοινό, τηρώντας όμως όλους τους κανόνες, θα επανέρθουμε σύντομα με νέα ανακοίνωση» αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση του σταθμού.

Υπενθυμίζεται ότι εκτός από το «Καφέ της Χαράς» και το «Master Chef» ανακοινώθηκε πως αναβάλονται και οι παραγωγές Γεωργίου – Νικολάου. 

Όπως ανέφερε ο Παύλος Σταματόπουλος στο «Έλα Χαμογέλα», το πρωί της Κυριακής, «από τη στιγμή που υπάρχουν εκπομπές κυρίως ψυχαγωγικές, δεν είναι δηλαδή ενημερωτικές προς ενημέρωση του κόσμου, ενδεχομένως στην πορεία της εβδομάδος να πάρουν τα κανάλια κάποιες αποφάσεις».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:15