search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 21:02
MENU CLOSE

Τσίπρας: Μένει σπίτι … και ποστάρει στο Instagram (Photo)

15.03.2020 12:56
Τσίπρας: Γιατροί και νοσηλευτές είναι οι ήρωες της εποχής μας – Να στηριχτεί το ΕΣΥ - Media

 

Μέσω του instagram παρεμβαίνει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας προκειμένου να στείλει μήνυμα υπέρ των μέτρων πρόληψης κατά της διασποράς του κορωνοϊού (SARS- CoV-2), όπως ο περιορισμός στο σπίτι.

Στην ανάρτησή του – η οποία συνοδεύεται και από φωτογραφία του προέδρου με τον έναν από τους δυο γιους του – σημειώνει:

“Αυτές τις μέρες περιορίζουμε όσο είναι δυνατόν τις μετακινήσεις μας. Βγαίνουμε από το σπίτι μόνο όταν είναι απαραίτητο.
Δουλεύουμε και επικοινωνούμε αξιοποιώντας τις νέες τεχνολογίες.
Δε σταματάμε τις συνεργασίες ούτε τις συσκέψεις με τους συνεργάτες μας. Ας είναι καλά το Skype…
Και το κυριότερο αξιοποιούμε το χρόνο για κάτι πολύτιμο που συνήθως οι ρυθμοί της καθημερινότητάς μας δε μας επιτρέπουν. Να επικοινωνήσουμε ουσιαστικά και να περάσουμε δημιουργικά περισσότερες ώρες με τους δικούς μας ανθρώπους”. #μενουμε_σπιτι #μενουμεσπιτι #μενουμεστοσπιτι #StayHome  

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Αυτές τις μέρες περιορίζουμε όσο είναι δυνατόν τις μετακινήσεις μας. Βγαίνουμε από το σπίτι μόνο όταν είναι απαραίτητο. Δουλεύουμε και επικοινωνούμε αξιοποιώντας τις νέες τεχνολογίες. Δε σταματάμε τις συνεργασίες ούτε τις συσκέψεις με τους συνεργάτες μας. Ας είναι καλά το Skype… Και το κυριότερο αξιοποιούμε το χρόνο για κάτι πολύτιμο που συνήθως οι ρυθμοί της καθημερινότητάς μας δε μας επιτρέπουν. Να επικοινωνήσουμε ουσιαστικά και να περάσουμε δημιουργικά περισσότερες ώρες με τους δικούς μας ανθρώπους. #μενουμε_σπιτι #μενουμεσπιτι #μενουμεστοσπιτι #StayHome

A post shared by Alexis Tsipras, Αλέξης Τσίπρας (@alexistsipras) on

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 21:02