search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 12:19
MENU CLOSE

«Κοινώνησα – Τι να φοβηθώ; Δεν θα πάθουμε τίποτα μέσα στην Εκκλησία» – Τι δήλωσαν Λαρισαίοι που πήγαν σήμερα στην εκκλησία (Video)

15.03.2020 13:05
«Κοινώνησα - Τι να φοβηθώ; Δεν θα πάθουμε τίποτα μέσα στην Εκκλησία» - Τι δήλωσαν Λαρισαίοι που πήγαν σήμερα στην εκκλησία (Video)  - Media

 

Στις εκκλησίες σήμερα βρέθηκαν οι Λαρισαίοι πιστοί για να προσευχηθούν παρακολουθώντας την Λειτουργία της Κυριακής.

Η ιστοσελίδα LarissaPress.gr βρέθηκε στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου και ρώτησε τους πιστούς για το τι πιστεύουν αναφορικά με τα μέτρα που προτείνουν οι ειδικοί για τη μείωση του συνωστισμού λόγω κορονοϊού.  Οι περισσότεροι δήλωσαν ότι αγνόησαν συνειδητά τις οδηγίες.

«Την Εκκλησία δεν την φοβάμαι. Γιατί νομίζω ότι μόνο η πίστη μας, αν δεν αφήνουμε τη ζωή μας στα χέρια του Χριστού, που αλλού να πιστέψουμε;», είπε μία πιστή νεαρής ηλικίας, με μία ηλικιωμένη που βρέθηκε σήμερα στον ιερό ναό να τονίζει: «Ο Χριστός μάς προστατεύει και δεν πρόκειται να πάθουμε τίποτα μέσα στην Εκκλησία. Έξω μπορεί να πάθουμε πολλά περισσότερα. Αποκλείεται. Θα συνεχίζομαι να έρχομαι στην Εκκλησία». 

Άλλη γυναίκα μικρότερης ηλικίας είπε για τη Θεία Κοινωνία: «Δεν υπάρχει φόβος. Κοινωνούμε όλα τα χρόνια, στους αιώνες των αιώνων» και μία ηλικιωμένη λίγο αργότερα να λέει: «Κοινώνησα. Τι να φοβηθώ όταν παίρνω τον Χριστό μέσα μου;».

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 12:17